.Awesome Blogger.

Monday, August 22, 2011

. Iftar Jamaie .




salam semua..



pernah makan kat sini??? sabtu lepas Ira iftar ( berbuka ) kat restoran ini ...

bertempat di IOI Mall Puchong..;)

tahun lepas pon sambut birthday kat sini...kebetulan bulan ramadhan juga..tapi tu dengan family...

tapi bukan Restoran Ayam Penyet di sini... tapi kat The Summit, USJ..

kat IOI Mall ni rasanya bukan Ayam Penyet AP laa..sebab cari kat website Ayam Penyet AP ni tak ada pon state yang kat IOI Mall ni...

makanan dia okay lah... sambal yang macam sambal belacan tu sedap..yummy...;)

tapi kat IOI Mall ni tak ada yang set pula..kena beli ala carte...

masa tahun lepas kat The Summit tu ada set...pelik sekejap..

mungkin sebab lain branch kot..


udang penyet... tapi dia ada nama 'lain' kat menu tu..hee..lbh kurang RM 8.00..


Ayam penyet...RM 8.50 kalau tak silap...


then nasi RM 1.50 utk 1 plate...kitaorang makan tu je...simple..sebab ingatkan ada sup..rupa-rupanya tak ada...;(..kurma pon tak bagi....

then Ira minum jus apa ntah...RM 6.50 then ehem2 minum chocholate blended Rm 6.50 gak..yang chocholate blended ni ingatkan ada whipping cream atasnya sebab dalam menu nampak yummy je.....tapi hakikatnya tak adoooo...=_______=


rasa macam makin kurus plak bulan puasa ni..teheee..;p


ohh yea..kena reserved tau kalau nak iftar kat sini...sebab confirm full booked lagi-lagi weekend..;)

ni no fon restoran ayam penyet IOI Mall Puchong..03-8076 9097

contact no ni kredit to Ema..

disebabkan makanan lewat sampai...dalam 7.40 camtu...nasib baik air dah sampai dulu..lepas dah berbuka tu Ira solat dulu then ganti dengan ehem2...lama sikit dapat duduk makan..kalau tak mesti terkejar-kejar..

sebelum balik...desert terbaekkkk...;p

tutti frutti!!!

sikit ni je dah RM 10.00...


bye!



5 comments:

NADIA said...

apasal tempat kau takda set? sedihnya. ayam penyet ap kan, tempat aku ada je set, siap set nasi putih dengan sup but sup dia sup bodo je haha

Juliet_iRa~" said...

NADIA ;

tah..hahahhaa...tau xpe..;p...
rsnya bkn AP kot....sbb xda pon branch tu kat snarai nama branch AP..
heee...
xpelah janji ayam penyet...;p

cikcimi said...

heee. ayam penyet sedap. kite suke sangat. :D

sifu im said...

ayam penyek tpi umh aku je

Juliet_iRa~" said...

sifu im ;

yeke?heee...
org puchong gak la ek..;p

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails