.Awesome Blogger.

Wednesday, December 8, 2010

. Berjayaaa! .


hyee semua!!

semalam Ira turun ( ceh macam ada gelongsor je..hee ) masuk dapur dan masak ini..

tadaaaaa..

MAKARONI BAKAR

siapa yang nak resipi boleh klik SINI

sebenarnya tengok Nadia buat hari tu jadi macam teringin plak..heee..

sedaaappp...habis satu loyang ni...

tapi tak dapat makan dengan penuh perasaan pon...huuu


sebelum letak cheese dan bakar...resipi dah di make over sikit.. tambah cili merah potong dengan daun sup.. :D

letak cheese....

gambar dah siap tak snap..haha...excited nak makan!!

mungkin lusa nak masak lagi..heeee..

sape nak meh datang umah ira..jemput2..:P


p/s : TQSM Nadia 4 sharing resipi ni...:D


3 comments:

-nadia- said...

hahah...dh buat ea!!!
nk skit..........ngeee:P
wah..pndai makeover..ehhe..
tu la..ade yg isi bwang goreng...hehe
good2..!!
jom ah buat lagi...ndia pun nk wat lagi....mama,beela n imah request suh buat lagi..

iRa~" said...

nadia ;
heeee...
aah semalam..:P
kih2...tu laaa kakak ira suh letak sbb nampak pucat je..heee..xda kaler2...:P
tu laa..nk wat gak...hee..dlm minggu ni..jommmm!

aiENn cHAm said...

wo0aa ! :D

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails