.Awesome Blogger.

Thursday, December 9, 2010

. FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI .


salam semua..

contest lagi...huu..

sekarang ni musim contest ek??

ramai blogger yang buat contest kan..

Ira telah ditag oleh cik Jaa..

jom tengok contest ni.. hadiah best!hahaa..

syarat-syaratnya ialah :

1. Peserta HARUS menjadi followers blog http://falihinjasmy.blogspot.com/ terlebih dahulu ( bukan WAJIB, tapi peluang nak menang tu lebih cerah kalau tergolong dalam followers blog ni. )

. : DONE : .


. : DONE : .

3. Letakkan BANNER contest seperti yang dibawah dan di link kan ke post contest ni.


. : DONE : .

3. Pilih SATU gambar anda melompat paling style. Tak kira lompat secara SOLO atau DUET atauGROUP. Gambar hendaklah original punya lompat OK. Tak nak yang edit2. Kalau edit hue, level, colour, brightness or etc tu boleh la. Ingat! hanya SATU gambar sahaja.

. : DONE : .

4. Letakkan caption paling kreatif di bawah gambar dalam 3 perkataan. Contoh:

TERBANG TAK TINGGI

. : DONE : .

5. Copy dan paste senarai hadiah yang ditawarkan.



1 x 1st Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM100.00

1 x 2nd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 60.00

1 x 3rd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 40.00

. : DONE : .

6. Tak perlu buat sticky mode. Tapi, perlu sertakan BANNER contest dekat sidebar jugak dan di link kan sekali.

. : DONE : .

7. Tag sekurang-kurangnye 3 bloggers lain dan harus inform bloggers tersebut yang mereka telah ditag ye...

. : DONE : .

Dan lepas tu, tinggalkan link entry anda di ruanggan comments ni supaya senang nak jejak =) Aku akan comment kembali sekiranya entry anda telah diterima dan nama korg akan diletakkan di sidebar.

. : DONE : .

tarikh tutup:

31 DISEMBER 2010


Jadinya, ini gambar Ira ngan bff melompat..yang muka excited tu Ira laa..huuu... my bff kaki sebelah je terlompat..hee..:D


" Cubaan Menggapai Daun "


Ira nak tag :

Ajaaa ( dah lama tak tag ajaa..hee..tiada paksaan oke )
Izyan yuyu ( mehh join )
Cimi ( jommmm join cimi! )


byee!



6 comments:

mr.F said...

comel/// hehe...thanks sebab sudi join n all the best ya!

iRa~" said...

mr. F ;
hee...mekacih!
cukup syarat kan?
:P

✿ CikCimi said...

heee~
ape gamba nak tempek nih.
:P

iRa~" said...

cimi ;
heee...
cari jangan tak cari..:P

sue. said...

c0melnye gamba ni..kt mane...alahai..mesti menang c0ntest kali ni ni...

iRa~" said...

sue ;
hee..
mekasih2..:P
kat tmn bkt jalil..ms jogging ni..
alaa xda la..
org lain gambar lg cantik2..huu

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails