.Awesome Blogger.

Tuesday, December 14, 2010

. Sesi Interview :) .


hye semua! Sori lama tak update.. ada je di rumah tapi busy sikit.. ada masalah tertentu dan juga sempat baking kek n tart..huu.. tapi.. nantilah ira update k..:)

Ira nak jawab tag dari Wani ni dulu.. Thanks wani sebab tag Ira.. :)


PASAL AKU


Nama Penuh : Nor Nadhirah Binti Mohd Sarifuddin

Tarikh Lahir : 4 September 1988

Umo : Muda belia ag..:P..

Marrried : Insya-Allah kalau ada jodoh..:)

Zodiak : Virgo

Saiz kaki : 5 / 6 @ 36 / 37

Berat skarang : 47kg ( bila cuti mesti naik..:P )

Tinggi : 155 cm

Nama Panggilan : Adik ( family ), Irot / Dirot ( Nama ngada2..family shj!), Ira / Nad / Nadhirah ( Kwn2 sekolah, Ipg ), Diera ( beberapa senior Ipg dan dormate masa kat teknik ), **** ( Someone special ), Blue ( Nini Teknik )

Sekolah Rendah : SK Puchong Bt 14, SK Puchong Perdana

Sek Menengah : SMK Puchong Perdana, SMK Teknik Bukit Piatu, Melaka

Kolej / Universiti : IPG KPM, Melaka

Benda terakhir ko buat : Makan Cheese Cake Hasil Gigih Diri Sendiri..:P

Keadaan Bilik : So far so good..hee

Penah Couple Bape Kali : Sekarang adalah kali ke 3..huu

Amek gambar ko skrang n upload (dont edit): Mana boleh..tengah free hair ni.. aurat la..hee


PASAL ORG LAIN


Nama awek/pakwe first ko : Lalalala.. nape nak tahu??
Nama awek/pakwe ko skang : Mr Boyfie..hee

Nama orang yang paling ko rindu skang : Rindu kat anak murid kat SKPBT & PDK Umi.. Dah lama tak jumpa..dan tak tahu bila boleh jumpa..:((

Nama orang terakhir penah ko kecewakan : Hurmm..

Nama orang yang paling ko benci : L*****

Nama binatang peliharaan ko : Tak ada..


PASAL TABIAT AKU


Penah korek idong : Normal la tu..:P

Penah baca mesej pastu senyum/gelak sorang2 : Selalu je..:P

Penah gayut smpai tetido : Pernah pastu tersedar balik..:P

Penah kentut kat khalayak ramai : Pernah ke ek??

Penah tido kat klas : Of Course..hahaha

Penah pukul orang : Mestilah..heee..tapi tak sakit pon..:P

Penah tido lebih dari 24 jam : Bila Izrail datang memanggil la kot..huuu

Penah nangis depan awek/pakwe : Pernah kot?hee..tapi dia tak nampak..

Penah kena birthday prank : Pernah masa kat teknik.. Brg dalam loker semua hilang..huu..jahat!


KALI PERTAMA

Kena marah : Masa kecil-kecil la kot…

Duk jauh dari family : Masa Form 4.. masuk teknik…

Tgk wayang : Tak ingat la yea bila.. rasanya masa dah ke sekolah menengah kot..

Ponteng kelas : Jarang..ponteng sekolah selalu..haha..:P

Jatuh cinta : Cinta monyet tu jatuh cinta ke?hee.. jatuh cinta yang real masa Form 4.. 1st love.. tapi sebelum tu ada 1 cinta monyet a.k.a cinta tak berbalas..cian dia..so sorry…masih rasa bersalah sampai ke hari ini..L

Kena rejek : kalo couple, tak pernah sebab tak pernah minta couple dengan orang..hee..tapi pernah rasa sedih sebab dia kata kek Ira tak sedap..:(..rejeck la tu kan?

Accident : Darjah 5 @ 6.. Naik basikal pastu kena langgar dengan motor…Salah sendiri tapi abang yg bawa motor tu yang dipersalahkan oleh orang ramai sebab langgar Ira..hee..kesian dia..


5 ORG YG AKU NAK TAG

Nadiah

Affiza

K.Iza

Eazy Izzudin

Mr. F

9 comments:

Rapunzil Özil said...

haaaa, yg **** 2 tau apa jawapannya! :P
ok, dengan pantas nak jwb. sbb best!! hihihi

iRa~" said...

fizza ;
hee..tau ek?:P
okee sila jwb..:))

Eazy Izzuddin said...

oooo
kakak rupnyer...
hhehe

insyallah eazy rajin eazy wat ea
;P

-nadia- said...

ahhah..sy pun tau ape yg
**** tu....heheh~~
nnti nadia buat ea!!!
ngee~:)

HaNiEeZ said...

haha..chumel la..eh..kak nini panggil akak blue eh? nape?

iRa~" said...

eazy ;
kakak???
apekah?ehehehe..

okee..
sila rajinkan diri...
:P

iRa~" said...

nadia ;
ape2??hehehe..
korang xtau la..hehehe..

okee..wat k..:)

iRa~" said...

hani ;
hee..
akk cumel ek?hehe

aah k.nini pggl akk blue..
akk pon xtau ea npe..
dah lupa..hahahaha
tp mcm rs sbb dlu akk sll pkai bj biru, brg2 biru n suka biru kot..
last2 lekat pggilan tu..:)

Firdani said...

kesian abg 2..x bsalah pon..hehe..nakal gk ira ni kecik2..:D

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails