.Awesome Blogger.

Monday, December 20, 2010

. ^__^ .



Salam semua..sorry haritu tinggalkan korang tanpa pesanan penaja..kih2…tak sempat sebab sibuk nak kemas baju..mengalahkan nak terbang jauh je kan..heee..sori yea…mesti ada yang tertanya-tanya mana lah perginya tuan punya blog ni…perasan2..:PP..alaaa tp memang ada orang tanya pon..kan ezze kan?rindu kat sis ke..ngeeee…


Sebenarnya penat pon tak hilang lagi ni… walaupun bukan Ira yang drive tapi penat wooo..penat duduk berjam-jam2..heee…jauh tau..merentas 2 buah negeri baru sampai ke tempat yang dituju…huuu…JB plak tu..bukannya Muar ke Batu Pahat ke….nasib baik tak sampai ke seberang laut…Singapore…bila lah dapat merasa ke sana yea??Fizza jom jalan-jalan kat sana nak???nak pergi Universal Studio!!!


Ira menghilang beberapa hari bersebab…ke JB untuk ke rumah p.long belah mak kerana kakak sepupu Ira melangsungkan pernikahan pada hari sabtu..tapi pagi jumaat dah bertolak ke sana sebabnya k.sepupu tu nikah hari jumaat malam..gambar sekitar kenduri tu nanti ira wat entry lain k..tak sempat lagi nak pilih gambar…gambar pengantin tak banyak sangat..gambar bakal pengantin a.k.a tuan punya blog ni banyak la..haha..:P…


Sebelum balik rumah semalam, sempat juga melawat P.Ngah yang baru balik dari Mekah di rumahnya di Negeri Sembilan.. dapatlah merasa ole-ole dari Mekah dan aksesori yang memang Ira suka sangat..hee..untung juga jadi orang awal melawat ni..boleh pilih dulu..hee..Alhamdulillah P.Ngah dan M.Ngah selamat kembali dengan sihat walaupun demam lepas balik..:)


Korang sihat???tak sempat nak blogwalking lagi..nanti ada masa mesti bw kat blog korang..kepada new follower, thanks follow…da 300 rupanya follower Ira…..tapi Ira tau tak semua yang baca setiap apa yang Ira coretkan..kenapa yea korang follow tapi tak mengikuti dan komen kalau berkesempatan?nak minta Ira follow balik ke dan jadikan follower korang beribu2???? Dah salah konsep dah tu.. sukati korang lah kalo korang nak macam tu.. tak ikhlas namanya tu..tiada paksaan nak follow ke tak..up to you..dan tak wujud istilah you follow me, I follow you oke..i don’t like that..sorry! emo kejap..huhu


Cuti dah nak sampai ke penghujungnya…tapi banyak benda yang Ira belum buat…sob3…rasa macam tak sempat je memandangkan lagi seminggu lebih sekolah dah nak buka dan Ira pon kena balik hostel balik..dan tak lama lepas tu praktikum fasa 3 pula menjelma…kepala pon mula pening balik sebab mana nak fikir praktikum, portfolio, rph, tesis yang nak kena siap, perangai student, feedback sekolah, reaksi guru-guru lama kat sekolah tu dan macam-macam lagi lah…….tajuk tesis pon tak ada lagi ni..


Entry ni ditutup dengan gambar Ira jadi model bakul troli yang hanya dijumpai di Carrefour sahaja..hee..Carrefour baru buka jadi mesti kena jenguk dulu..sempat juga beli strawberry sebab esok nak letak dalam cheese cake…:D..




12 comments:

ezzenurfarhani@blogspot.com said...

sangat windu la ngn sis yg comel.. hehe *blushing*

Rapunzil Özil said...

hihihi. mehlah dtg jb lg. d rezki bole je nk g sngapore. :)

iRa~" said...

ezzw ;
alololo..hee..
sis da balik da..:D

iRa~" said...

affizza ;
heee..
kena cari duit lebih ckit ag..
nt kena tdo hotel plak kat jb..huu..
g spore blk hari je la ea?heee..
ada passport x?kih2

Rapunzil Özil said...

hahaha. fza xd pasportpun. tp skg pasport murah dah kan. rm100 je. nnt r, kl d rezki classmate fza kt teknik dl nk g sngapore, fza ajak ira k. fzapun tak tau gak ni. kl g ramai2 best skit. hihi

Ummi AmnaAmzar said...

Akak bc entry ira tau! :-)

-nadia- said...

lawo tudung...heheh

khairunnisa ♥ said...

rajin ye wat cake ;)

esok ke hospital >,<

:(

iRa~" said...

fizza ;
heee...tu la..
ira pon nk wat da..
next year mcm ada plan nak ke bandung..
waah yeke?alaa segan la ngan kwn fizza..huuuu

iRa~" said...

k.iza ;
ye okee..:)

iRa~" said...

nadia ;
heee..tdung rozita che wan..:PP
br beli konon nk pkai ms knduri tp tertinggal..huuu

iRa~" said...

khairunisa '
hee..
sj je..xda keje kan..:P
gi hospital??
npe??huu

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails