.Awesome Blogger.

Saturday, December 11, 2010

. My 1st Happy Birthday Giveaway .


hye!

another giveaway...

tag by wani a.k.a firdani.. tq dear~


dengan rasminya...cik kopoklekor mengadakan GIVEAWAY sempena her future BIRTHDAY..
(15 januari 2011)

lau sesapa nak join leh ah join yek...


nak sertai mudah saja!!!semudah 3 LANGKAH dibawah ..

wajib buat!!


1. follow blog kopoklekor ni!!
(nanti senang tahu sal update hadiah n update pemenang)



2. msti copy banner di atas dan letakkan di entry korg.
banner di atas juga perlu di linkkan ke entry ni!
kalau rajin promote la ckit k..(lau rajin nak letak kat sidebar pon leh gak..xmau pon xpe)
(ntry xyah panjang2 k..)


3.tag paling koman 2 blogger.
but the more the merrier right??
pastikan mereka tahu contest ini.


jom yang lain kalo nak join..sgt dialu2kan,..:)



tinggal comment dan link entry anda pada comment yer so senang kopoklekor nak jenguk semula ke blog anda


pemenang akan dipilih secara rawak!!

p/S::hadiah akan diupdate dari semasa ke semasa...
(nk bg suprise skit..jangan isau..hadiah nanti korg leh bawak p jalan2..hehehe)

4 comments:

**kopoklekor** said...

hye..thanks a lot 4 .joining my GA
GUD LLLUCK TO U YA..

woot-woot said...

krohh krohh..haha...aritu da kene tag,da same giveaway..tak terbuat lagi..hehe..otei-otei,i'll do it ^^

iRa~" said...

kopok lekor ;
okeee..tq~

woot2 ;
hee..
buat jgn x buat..:P

nizam omar said...

TINGGALKAN URL BLOG ANDA DISINI

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails