.Awesome Blogger.

Friday, December 31, 2010

. "Your Url Story Contest" .



Salam dan hai semua..


Contest last kot sebelum tahun baru ni..haha..


Nadiah dan Affiza, korang jangan tag lagi okeh!:P



Syaratnya :

1) Buat satu entry
letak gambar contest kat atas tu..
kemudian link ke entry nih :)

Done


2) Cerita pasal Url Blog korang

Done


3) Tag 2 orang untuk join :)

Done


4) Tinggalkan link entry contest korang kat ruang komen entry nih..:)

Done




URL Blog ira adalah http://luvisus.blogspot.com


Apa itu luvisus??


Sebenarnya luvisus tu adalah ejaan ngada-ngada bagi love is us.. huu..


Maksud di sebaliknya adalah cinta itu adalah kami atau boleh juga nak kata cinta itu adalah kita..


Kalau interviewer tahu yang bakal cikgu eja guna ejaan salah confirm kena serangan bertubi-tubi..huu.. sorry masa mula blogging ni Ira budak-budak lagi.. tak matang.. L


Sejarah url ni pon Ira tak pasti sangat..haha.. boleh camtu ek??huhu..


Sebabnya Ira berblogging ni sebab classmate ajak.. dia cakap best la apa la.. bermula dari 18 Jan 2009 sehinggalah sekarang ni luvisus kekal tegar di persada dunia..haha..walaupun pernah nak delete tapi disebabkan orang-orang tertentu, tak jadi..:)


So masa nak pilih url tu cam terfikir ayat love is us ni tapi nakkan kelainan sikit ubah jadi luvisus


Love is us / luv is us adalah antara kita sesama blogger, family dan juga boleh jadi antara ira dan si buah hati.. jadinya blog ira ni memang merangkumi semua.. cerita tentang family, tentang si buah hati, tentang kawan baik, kawan blogger, kawan fb dan tidak ketinggalan cinta ira dengan anak-anak murid Ira.. semua ada dalam luvisus ni.. J perfect!



So im tagging :

( ada orang nak join lagi ke ni.. huu.. tak ada paksaan )


Ika Puk Puk

Ezze






12 comments:

Rapunzil Özil said...

yeah! akhirnya tahu jgk mksdnya. mle2 xprasan mende luvisus ni. rp nye luv is us. hihihi

ika puk puk said...

tag lg..hihihi
t ika wt klau smpat..
actually ari tu dh nk buat tp mood xdtg..
hhihi

iszieylyanziy said...

goodluck dear

✿ CikCimi said...

ooo begitu rupanya.
:D

iRa~" said...

fizza ;
haha..
yeke?
ha skang da tau la kan..:D

iRa~" said...

ika ;
hee..
buat jgn xbuat...
:D

iRa~" said...

is :
thank u!:D

iRa~" said...

cimi ;
haah
begitulah sebenarnya..heee..
cimi jom join???

-nadia- said...

hahah..
ira..ade lagi lah tag!!

jgn marah yer...buat lah..lau ade mase...

mera zati M.z said...

tq join..
tggu update pasal hadiah tak lama lagi..
:D

iRa~" said...

mera ;
hee..
okee // :)

Firdaus Kasim said...

hye boleh knal? hehe

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails