.Awesome Blogger.

Wednesday, December 8, 2010

. SuriAyla Collection - Looking Great Smile Contest .


opsss maaf semua..

ada contest lagi la..

Ira ni asyik kena tag je masuk contest...

apa nak buat kan..heee...

anyway...

suka juga contest ni...

so jom tengok...

Contest "Looking Great Smile" di mana anda diminta untuk menghantar gamba
r anda yang paling terbaik dengan senyuman colgate yang mampu memikat hati sesiapa pun yang melihatnya.



Cara menyertainya:


1) Jadi followers kedua2 blog saya iaitu eyla-comtesse & SuriAyla Blogshop


2) Sila tinggalkan pesan di shoutbox saya mengatakan, "I WILL BE JOINING YOUR CONTEST MISS EYLA!"


3) Postkan entry tentang contest Eyla bertajuk "Looking Great Smile 2010 contest by Zainatun Adilah" dan sertakan gambar ini di entry anda.




4) Kemudian apa lagi, letaklah gambar senyuman anda yang paling amat menarik dan letakkan caption di bawah gambar tersebut.

♥ The Best Ever I Had In My Life Is BFF.. Cry & Laugh Together ♥

5) Syarat-syaratnya? Tiada syarat! Hantar je gambar anda. Contest ini terbuka pada semua. Tak kiralah lelaki atau perempuan ye!

6) Lagi satu, kembali semula ke sini, jangan lupa letak link post entry anda ok.Drop je a comment kat sini tau? :) Nanti saya dan panel juri akan pilih yang terbaik antara yang terbaik!

7) Tak perlu letak ape2 banner kat belog korang k, just promote contest ni kat 5 orang rakan blogger anda yang anda rasa punyai senyuman yang sangat cantik & hansem! :D
Bunga
Ezze

Hadiah-hadiah yang disediakan?

Mestilah yang menarik untuk semua.

3 pemenang bertuah akan memenangi:


HADIAH MISTERI lah wei, mana leh bgtahu.
Yang penting, GEMPAK! :D
(Pstt, ada wang tunai & voucher)
hehehe, nak tahu, sila join!


3 comments:

Firdani said...

hehehe..satg nak kena posing ngan teddy bear, pastu posing sorg2..haha..jenuh2..thanks tag..:)

ezzenurfarhani@blogspot.com said...

hehe tq sis .. tp eze snyum x comel pown lor.. ley masuk ke??

iRa~" said...

wani ;
hehehehe..
posing jgn x posing..:P
welcome dear~

ezze ;
boleh je dear...
join tau!

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails