.Awesome Blogger.

Wednesday, December 29, 2010

. GiveAway Dunia Aku Ibu Muda .



Di tag oleh K.iza..hee..


Sori baru sempat nak buat..


Rasanya dah tak ada hutang lagi..


Kalau ada yang tag tapi Ira lupa, tolong bagi tahu okey??




Syarat-syaratnya adalah :


1. Buat entry bertajuk "GiveAway Dunia Aku Ibu Muda". Wajib ada gambar kat atas tu. Letak sekali kat Side Bar dan link kan ke blog ni.

2. Tag tiga orang. Yang ni wajib tau (Penyertaan terbatal kalau korang tak tag sapa2). Dan wajib jugak inform orang yang ditag itu. Dah tujuan aku nak introduce kan blog ni kan. So, wajib lah :)

3. Follow blog aku ni. Walaupun aku cakap tak de paksaan nak follow ke tak, tapi untuk join GA ni wajib follow..hihii...

4. Follow jugak blog Ragam Keluarga Inchik Moza ni & Gallery Muslimah dot com (penaja hadiah). Saja aku nak bagitau korang yang aku ada blog lain...

5. Letak link blog aku ni kat BlogList korang. Yang 2 lagi blog tu tak payah la.

6. Due Date: Bila dah cecah 200 Followers. Tak kira lah berapa je penyertaan yang ada masa tu. Janji followers cecah 200, aku stop.

7. Dah buat semua yang di atas? Tinggalkan link korang kat komen ye. Guna format ni masa letak link: ( Sila lihat di blog Penganjur sendiri yea )

Hadiahnya adalah :


Beads Blouse: Tajaan Gallery Muslimah


Ira nak tag :


Nadiah

Affiza

Kayun



18 comments:

-nadia- said...

hahaha..lagi??
hee..thanks...
disaat mghabiskan cuti kan....hee...
:))

hdiah mnarik..:)

iRa~" said...

nadia ;
yeee lagi dan lagi..haha
ira pon penat jawab org tag..
hee..
mana la tahu bertuah kali ni..
selamat mencuba..
:)

-nadia- said...

hahah.. .

ok...hhe~

ira..nsib la ndia dh delete stiap msj yg ndia dan ira duk bls2 tu...aihh..
jijie gi on9 lah plak..rajin lah plak on9 fb ndia..geram btol

kite komen kat blog je lah kan..
bahaya...kang bestfriend dia bce...huhu...~
lelaki ni bukan boleh..haha...dia nk defend kwn dia jerk..

iRa~" said...

nadia ;
yeke?
iskkk..
bahaya gile..hahaha..:P
camne tau dia on9 guna fb nadia??

ok2...
hehehe..
nsb baik delete..
ira xpnh delete pon tau x..hehe

-nadia- said...

ahhah..mmg ndia akan delete..sjak2 dia ade pswrd ndia ni..hahah..
yg berkaitan2 je la delete kan..hahha..

ndia dpt msj kat inbox tu la..
diri ndia sndri..
NADIAH SHAFIQAH tu..gi antar cmni..
"sayang awk!!"...hahah...

ngade dia tuh..xde keje..haha..tu yg ndia mmg dh detect keje dia..dia ngaku dah..ndia tulis kat wall dia..haha..dia ckp..saje..nkwat cm berhantu..

iRa~" said...

ohh..
pttlaa..
haha..
lawak la korang ni..
nsb baik dia xda pssword ira,,
kalau tak...
habis..hehehe

-nadia- said...

hahah..dia kan memang..
suka wat loyar buruk...haha~

sabar je la..dia nk usha ndia wat pe??
npe tduw lewat....

haa..tau xpe..
jge pswrd baik2 tau..jgn bg iqmal..haha..

iRa~" said...

nadia ;
hehhe..
tau xpe..
hehehe..:PPP

ohh pttla..
suka buat spot cek gak ea dia tu..haha..
ira ms kat umh je tdo lwt..
kalo kat ostel, kul 12 atau awal lagi da tdo..heee.

baik2..xkan bg..:P

-nadia- said...

awalnye tduw??
lau kat hostel...
hehe.
ndia kat hostel..kdg2 lagi lah lwat tduw..hhehe..

iRa~" said...

nadia ;

aah pelik kan?
rasanya sbb kat ostel takot..
pastu nak makan pon susah..ahha
kat umah g je dapur..sng n dkt..
nak msk air pon xkisah..
kalo kat ostel, nt gi toilet takut..hahaha...smua ada dlm otak..:P

that y la...hehehehe..
pastu penat jalan kaki jauh..haha..
tetib je..:P

-nadia- said...

hahah..ye ke..
cmtu ek?
hehhe..
ndia ni lau jmpe kawan2...lgi lah lmbt nk tiduw...

lau 2,3,4 pagi tiduw kadang2 tuh..haha..
duk berckp la...mcm2 lah kan..dh tutup lampu bilik pun..leh borak2 ngan rumate2 smpai 1-2 jam..haa..kire lah..kul bpe nk tiduw..haha.
tp lau pnat sgt..awalah tduw kan.

iRa~" said...

nadia ;
aah..hahaha
tp ada time sll br2 blk camni la ira ngan rum8 da baring2 da kul 11 lbh pastu tutup lampu pastu borak2..
last2 senyap sbb da tdo..hahaha..:P

tp maybe nadia dok umah sewa..
hehehe..
ktowang mmg gtu..ahha..
kalo tdo lmbt pon msg ngan bf msg2 je kot..hehe..:P

tdo tu 1 kemestian..padahal ptg da tdo gak..haha..ira kaki tido tau..:P

-nadia- said...

hahah..nadia pun same..ptg lau xde wat ape..mmg tidw jerk..
mmg diorang ckp..dak2 IPG kuat tiduw kan?
eheh..

haa..msg ngan bf ..pastu tduw lwat pun satu kemstiaan..hehe

Kayun said...

tq ye ira tag saya..hehe..okeh saya nak buat ni :D

Aku Ibu Muda said...

thanks ira sbb join :) dekat je kita ni..sis dekat kg sri andalas...anak2 ada duk kat taska puchong indah tu...err...ke puchong intan tah..yg sis tau, dekat esso tu...haha

iRa~" said...

nadia ;
sori ira da off laptop smlm..haha..
tp xtdo pon sbb xleh tdo..
apsal x?
sbb mnum milo kot?haha..
*xda kn mengena*

tu la psainya..haha..
kita kan class dr pg direct mmg letih laaa...diorang ada gap2 xpe kan..hee..

btol2..tu pon mesti..:P

iRa~" said...

kayun ;
wlcome..buat tau!heee

iRa~" said...

aku ibu muda ;
heee..yeke sis?
pttlaa..
sis ada kedai ke?kat mana??
ooh tau2..yg ada smart reader tu kan?
taska yg hujung jalan tu ek?
hahaha..taska puchong indah tu..:P

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails