.Awesome Blogger.

Thursday, December 16, 2010

. Tag Lagiii :D .


Tag dari Affiza.. heee.. My alam maya friends + junior my …. + Mantan S/U Perkasa 2008/2009 ek?? ( tiru ayat Fizza ni..:P)..

Jom layannn..



1) Adakah anda rasa anda HOT?

Hot?? Sejuk je rasa sebab depan kipas..:P.. kalo ‘hot’ yang lagi satu, rasanya biasa-biasa je..:)


2) Update wallpaper yang anda guna sekarang?



3) Cerita about this wallpaper.

Heeeee…saja suka wallpaper ni sebab pemandangannya sangat cantikkkkkk! Nanti nak wat outdoor shooting macam tu juga…:PP


4) Kali terakhir makan pizza.

Beberapa minggu yang lepas…delivery je kat rumah.. makan dengan family..domino’s pizza..:)..pastu dapat pizza free sebab sebelum ni masa delivery juga diorang hantar lewat…so dapat coupon untuk next delivery..


5) Lagu terakhir yang anda dengar?

Lagu kat blog ni la..huuu


6) Apa yang anda buat selain selesaikan tag ini?

Reply msg maksu..


7) Selain nama sendiri anda dipanggil dengan nama apa?

Adik – My family

Mak Ngah – Anak saudara..huu

**** - My Boyfie

Cikgu Ira / Nadhirah – Anak Muridku sayang..:)


8) Tag lima orang

Firdani / Wanie

Eyra Gadis

Hani

Farah Elliana

Ezze


9) Siapa orang no 1 dengan anda?

Blogger dan member alam maya..hee..tapi dia suka minta resipi kita!hahaha..:PPP.. Wanie ngada!


10) Katakan sesuatu pada orang no 5.

Terima Kasih Daun Keladi Ezze…

Ada masa datang lagi yea..:PP

p/s : mekacih follow blog sis..:)


11) Nombor 3 ada hubungan dengan siapa?

Dengan Ketua Pelajar masa kat Tec..my batch..hahaha..junior couple dgn senior..biasala tu..moga hani happy ngan balong k..:D


12) Bagaimana pula dengan nombor 2?

My junior yang duduk sebelah masa prep..hee..dah ada bf baru eaaa???aiyoookkk..hehe


13) Kata-kata cinta kepada orang nombor 4.

Elliaanaaa!jangan lupa jwb tag ni oke!kalo taaakk..haha..tag awak kita lupa nak buatla..hee..tunggu2 nanti kita buat ea..


14) Berikan 4 fakta yang anda tahu tentang orang yang anda tag.

Mestilah seorang blogger dan mempunyai blog!

Seorang pelajar yang berwawasan..ye tak??hee

Seorang perempuan yang sangat comel loteee…:D

Blog cantik-cantik belaka…suka tengok..:)



Okee.. sudah siap tag.. bye2!! Nak layan lagu sambil kemas baju..esok nak gi JB!!



12 comments:

ezzenurfarhani@blogspot.com said...

sangat teharu dengan no 8 & 10..hehe tq sis ira.❤

Firdani said...

hoho..esok2 jwab..tenet macam kambing ni..:(

Rapunzil Özil said...

eh2 yang..
bkn SU lorh. bendahari. silap2. pangkat lg bwh 2. SU up sikit. :P

HaNiEeZ said...

ya Allah..tersedak saye bace no 11 punye soalan..huhu

Cik Tom said...

wallpaper ni mmg cantik..hehe..

Firdani said...

huhu..akan dibuat kemudian..lg 2 hari je nak balik kl dah..:(

iRa~" said...

ezze ;
hee..
alololo terharu yea..
wlcm dear :D

iRa~" said...

firdani a.k.a wanie ;
okeee..
anytime je..:)
da blk kl ke ni??
awlnya???

iRa~" said...

fizza ;
hahaha..
silappppppppp!
terlupaaa..hee..
ala sm pgkat ape??
:PP

iRa~" said...

hani ;
hahha...
tersedak ke?
tak lama la tu..
kih2

iRa~" said...

cik tom ;
cantik kan??
hee..
sama taste la..:PP

Rapunzil Özil said...

hahaha. xsama lah. SU keje kira2 kertas, bendahari keje kira2 duit. lain2... :P

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails