.Awesome Blogger.

Saturday, December 11, 2010

. "eqbalzack 2010 Giveaway Contest" .



Giveaway lagi dan lagi...

Wani ni suka tag ira ea..:P

harap jangan jemu yea...

dan sila join sekali kalo tertarik menarik, kalendar upin ipin memang dabooom :DDD !!!

jom tengok hadiah dulu nak??

hadiahnya adalah...

jeng jeng jeng...

....

.......




comelnyaaa...

suka, suka, suka.. :D

ada 5 hadiah tau...

kot-kot Ira yang bertuah??

tuah kura-kura nampak kat cengkerang, tuah manusia pada ayat-ayatnya..hee..

mengarut da..:P


dan syarat-syaratnya adalah :

1) Jadi follower Eqbalzack
Ira follower ke 1514
.: Done :.

2) Tag paling sikit, sorang follower korang.
Nak tag :

Jaa
Nadiah
Fizza
.: Done :.

3) Buat entry yang 'RINGKAS, PENDEK DAN KREATIF' dan tajuk entry mestilah
berbunyi seperti berikut:
"eqbalzack 2010 Giveaway Contest"
.: Done :.

4) Entry mestilah berbahasa Melayu atau pun English
(nak rojak pun boley)

5) Letak banner kat atas tu dekat sidebar dan link kan ke blog Eqbalzack:
.: Done :.

6) Tinggalkan link/komen dekat entry INI
.: Done :.

7) Penganjur akan memilih 5 entry yang paling best!

Tarikh contest ni bermula 10/12/10 hingga 17/12/10 , 11.59 pm


tamat!



7 comments:

-nadia- said...

thanks ira..:)))
nnti ndia buat ea..:)

iRa~" said...

nadia ;
oke dear~

eqbalzack said...

thanks ira, abg eq dah linkkan ke blog abg eq...

Nur Azila Ismail said...

saya pun join . good luck ya :)

Eazy Izzuddin said...

comey nye hadiah...
;)

iRa~" said...

abg eq ;
oke..tq!:)

azila ;
hee..meh2 join..:P

eazy ;
hee..jom join eazy..:))

✿ CikCimi said...

rajin ira masok contest.
:)

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails