.Awesome Blogger.

Monday, June 6, 2011

. Trip to Mersing Part 1 - Wedding Again .



Sambungan entri sebelum ni..

Ira ke Mersing, Johor semata-mata untuk menghadiri majlis pernikahan dan persandingan my bff @ rum8 masa foundation @ housem8 masa praktikum dan merangkap my classm8..

tak percaya dapat sampai ke Mersing dan tak percaya my bff ni dah kahwin!huuuu

lets picture speak k! :D

kenapa ada gambar sekolah rendah?sebab mungkin yang baru kahwin ni bakal cikgu sekolah ni..hee..:P













dengan bunting..:P..


cantik kan???

Ira suka warna ungu magenta tuu...huuu..

pink putih tu pon suka juga!heee...

pelamin dia sangat cantik!! :)



untuk my bff iaitu Izati :

Tahniah dan Selamat Pengantin Baru.. Semoga bahagia sampai ke Syurga.. Jangan sedih dan stress lagi walaupun terpaksa 'berpisah' dengan your husband selepas ini..manfaatkan cuti yang ada..kui3..;p




psss :

Next entri aktiviti yang Ira buat sepanjang 2 hari di Mersing..shopping sakan woo..tapi bukan shopping baju yea..



9 comments:

khairunnisa ♥ said...

ira ;) yepp. cantik warna ungu pengantin tu and nampak la seri pengantin [pic ke-3] ^_^ ow, bakal cikgu rupanya. doa kan kawan ira bahagia dunia dan akhirat. amin ;)

ehem, untuk ira juga. amin ;)

Juliet_iRa~" said...

nisa ;

yapp..cantik kan???
suka juga ek..hee
aah sbb dia berpantang xleh tgk cermin..thats y kot naik seri..:P
yap2 sm mcm ira juga..clssm8 kan..eheheee..

thanks utk doa itu..
dan untuk ira juga...:))

amin..untuk nisa juga..
semoga cpt2 naik pelamin..heee

❤nadiah.rahim❤ said...

sy selalu x jumpe tulisan "post a comment"..hahah..berpinar mata nk cari tau!!hahah...


cantikkk......pelamin dia..:)

Juliet_iRa~" said...

nadia ;

haha..yeke??
kena gerakkan cursor telur ira tu dalam kotak pink tu..hehehe..dia invi skit..:P..
sorry2..xdapek nak tolong..hehe..tmplate ni mmg gtu..:P

cantik kan...
ehehehe..:)

boleh la wat pelamin cam gtu nt..hehe

❤nadiah.rahim❤ said...

oh..tu lah..tp if dah siap kuar post ira ni..still x jumpe post a comment dlm kotak pink..
dia ade kat bawah2..hehe..wrne putih..:)


haha..pelamin cenggitu?xmolah...:)..xmo pelamin...:)

Juliet_iRa~" said...

yeke..hehe..template nya gtu..ape nk wat..:P..

xmo pelamin?????betul keee??
wahhh hehe..ye je ni??:P

❤nadiah.rahim❤ said...

hahah..tunggu jelah nnti..ade ke x..kan?hehe...:))

Wanie said...

wewiiitt..:)
dtg tengok gmbr kawen ni..
cantik ira!~

ingat jadi pengntin tadi..:P

Juliet_iRa~" said...

wanie ;

hehehe..ngade la..:P
mustahil2..
xkan ira blh overshadow pengantin..
lain lah ira jd pengantin sm2 ms ni..
keh2

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails