.Awesome Blogger.

Thursday, June 9, 2011

. Pengumuman Penting Untuk My Annvsary GiveAway .





Salam semua!!

Istimewa untuk peserta MY ANNIVERSARY GIVEAWAY yang dah join...

* yang belum join boleh klik untuk join.. Entri GA tu dah tak melekat..huu.. Boleh tengok banner kat Sidebar belah kanan k.. :) *


dimaklumkan bahawa komen di shoutbox adalah TIDAK SAH yea.. Sila komen di ruangan komen entri yang disediakan.. ( tu salah satu syarat penyertaan..harap maaf yea )


Bila dah tinggalkan komen, Ira akan ke entri yang telah ditulis oleh anda dan Ira akan komen di entri tersebut.. Setelah itu, Ira akan letakkan nama anda di list PESERTA MY ANN GA yang anda perlu semak ( kalau boleh tinggalkan komen juga sebab ramai yang tak semak ni ) untuk melihat nama anda ada di sana atau tak.. Sila SEMAK nama anda sendiri yea...

* nama yang tak ada tu maksudnya anda disqualified mungkin disebabkan anda tinggalkan komen selain di ruangan komen entri yang dibenarkan dan tidak mencukupi syarat-syarat yang lain .. harap maklum *


yang tak jumpa tempat follower pulak ianya di bahagian sidebar sebelah kanan dan terletak di bawah BAGDE Facebook Ira .. Ramai yang tak jumpa ..huu..skrol sampai bawah yea..

* yang nak jadi follower la .. tiada paksaan *


Siapa yang tak jumpa ruangan komen tu , ianya terletak di dalam box pink yang mengandungi Branding ~ dan ianya sebaris dengan perkataan gerakkan cursor tu kat dalam box pink tu k..dia invisible sikit..:P
Pemenang GA akan Ira umumkan pada hari Jumaat, 10 Jun 2011..selepas jam 10.15 dan sebelum jam 11.30 malam..Bergantung pada kelapangan masa Ira...:)


Yang belum join, jom join.. sila klik MY ANN GIVEAWAY ..

bye2!!


Pss : Sorri sebab kena buat macam ni untuk adil kepada semua peserta.. :)



2 comments:

NOOR FATIN said...

nama saya ada. terima kasih ;D

❤nadiah.rahim❤ said...

name sy ade..:)

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails