.Awesome Blogger.

Thursday, June 9, 2011

. Senarai Peserta My Anniversary GA .



* UPDATE 9 JUN 2011 *

salam semua!

Ira gembira sangat-sangat sebab My GA mendapat sambutan yang amat menggalakkan!

Terima kasih sangat-sangat yang join tu..heee

Kat bawah ni ada senarai peserta yang join... Korang boleh cek dan bagitahu Ira kalau nama korang tak ada k?? rasanya Ira dah berkunjung ke semua link yang anda berikan dan komen.. Ada yang Ira tak komen lagi?? pls let me know..:)


24. aNiM
25. Jieda
28. anin
34. ita
45. juelee
48. eITA
51. cikja





ada 4 hari lagi sebelum My Anniversary Giveaway tamat.. Yang belum join sila lah menjoinkan diri kalau nakkan hadiah cute itu!




psstt :

Sila ingat No masing-masing yea.. :)

Ira akan gunakan random.org untuk memilih secara adil 3 pemenang yang bertuah! :)

Para peserta sila alert yea dengan pengumuman yang akan ditulis di blog ni mengenai GA ini.. Ada beberapa pengumuman penting semasa hari terakhir GA iaitu 10 Jun 2011.. Diharapkan para peserta boleh linkkan blog ni ke senarai blog masing-masing..Sekian :)


7 comments:

Hidayah Shukor said...

Sis,nama Hidayah ada dlm list n sis dah berkunjung serta sudah komen.
thanks ya =)

Juliet_iRa~" said...

Hidayah Shukor ;
okee..:)
sila alert yea dgn pengumuman nt..

LittLeMyRsHMaLLoW said...

Myra ada dlm list...tQ~
=)

IntaNBerliaN said...

nama ibu alisha ada...

nanakimie said...

ok,ada:)

❤nadiah.rahim❤ said...

namas sy ada...21..

Onitsuka_hana said...

yeeaah no 54..agak2 bertuah x no nie? hehe

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails