.Awesome Blogger.

Friday, June 10, 2011

. Pemenang My Anniversary Giveaway .





salam semua..

sorry lewat sikit..T_____T

jeng jeng jeng..

berdebar tak siapa yang join GA Ira?heee

Ira selesema la..huuu...

tapi gagahkan diri juga update sebab dah janji kan.. :)

tanpa membuang masa..

pemenang ditentukan oleh random.org..

jom tengok 3 pemenang bertuah :


Pemenang Pertama :



Hidayah Shukor!

Tahniahhh!heee..




Pemenang Kedua :


Annur Islam!

Tahniah juga!




Pemenang Ketiga :



Ummu Ukasyah!

Tahniah juga!





seperti yang dijanjikan..pemenang bakal mendapat 1 hp casing seperti di bawah :



01 blood red
02 smokey pink
03 berry pink
04 salmon pink
05 light pink
06 hot pink
07 pale pink
08 orange
09 yellow
10 light yellow
11 lime green
12 apple green
13 pale blue
14 sky blue
15 turqoies
16 navy blue
17 dark purple
18 purple
19 violet red
20 light purple
21 pale brown
22 light brown
23 gold
24 dark brown
25 black
26 grey
27 cream
28 white


ni contoh warna kain yang available sekarang..sebab warna lain mungkin lambat dan Ira pon tak nak tangguh-tangguh pos hadiah tu kepada pemenang kan..takut tak terpos pulak..huu..so 3 pemenang tu kalau boleh pilih warna macam di atas yea..huu..maaf banyak-banyak sebab Ira nak pos sebelum Ira mula semester baru 19hb nanti.. :)

boleh pilih 2 warna untuk casing tu macam gambar.. seelok-eloknya kontra supaya jadi cantik tapi terpulang kepada anda..hee..

sila emailkan pada Ira di nadhirah_naz@yahoo.com butiran lanjut seperti di bawah selewat-lewatnya ahad ini jam 10.00 pm.. jika tiada respon dari pemenang di atas, Ira akan cabut sekali lagi di random.org dan pemenang tidak berhak menuntut hadiahnya..

Nama penuh
Alamat ( untuk pos )
No Tel
Url Blog
Warna Hp Casing
Nama untuk Hp Casing ( Max 4 Huruf )


pss : Kepada yang kurang bertuah, jangan hampa..nanti Ira buat GA lagi yea.. Ramai yang nak hp casing ni rupanya..hee.. :)


11 comments:

emieysandra said...

tahniah pd pmnang!

Wanie said...

hukhukk..camtu eh pilih pemenang..
xpe, xde rezeki..keke
congrates ye yg menang..:)

Hidayah Shukor said...

Alhamdulillah hidayah menang tempat prtma.. hehehe
thanks sis Ira n random.org hehe..
n_n

Hidayah Shukor said...

dah email-kan butiran..
rasanya terhantar 2X kot sbb first hantar x bleh..
sis Ira cek tngok ada ke x. ^_^

Juliet_iRa~" said...

emieysandra ;
tahniah juga!

Juliet_iRa~" said...

Wanie ;

ahh sbb copy past entri je kan..
huu..
kalo ada kena wat karangan xleh gun random..hee
xpe nt ira wat lagi k!
hee..

Juliet_iRa~" said...

Hidayah Shukor ;

hee..tahniahhhhh!
sis da cek..
dapat2..hee..
nt da siap pastu sis pos sis btau k..
tahniahhhhhh!

Joel Leslie said...

hello semua..

kalau blom join, join ye..

http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/06/giveaway-cik-bambam-nak-minta-tolong.html

bgtau Joel Leslie adalah referrer anda. thank youuu. ;)



p/s : congrats winners :)

annur_islam said...

Thanks ira!!

Juliet_iRa~" said...

annur_islan ;

sama2.. :)

Hidayah Shukor said...

thanks sis Ira.. ^^

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails