.Awesome Blogger.

Friday, June 10, 2011

. Mood = Gataiiiii :P .



salam..

sebelum tibanya malam yang akan mengumumkan 3 pemenang My GA, Ira pulak rasa dup dap dup dap siapalah pemenang yang bertuah tua yea..hee..tunggu selepas jam 10.00 tau!:P

berbalik ke tajuk..hee..siapa yang gataii ni?? Of course bukan Ira..hakhak..:P

Korang kot.....huuu..

ehem2....................

tadi Ira sempat la baca 2 blog bride2be yang dah selamat jadi isteri orang dah pun..

besttnya lah diorang deco sendiri hantaran dan DIY beg kertas untuk tetamu, bunga tangan dan macam2 lagi lah!! cantik pon cantik, jimat pon jimat kan..

rasa macam nanti my turn, nak DIY gak la mana yang boleh..hee..

Jari jemari ni kan berseni, huahua..tu pon kalau jadi lah kan..

banyak benda yang rasa macam biasa2 je tapi bila da touch up dengan riben jadi cantik wooo..boleh cuba ni... tp kena mula awal le..kang kelam kabut pulak kan2..

so boleh mula praktis untuk seni kan jari jemari ni..


ok 1 , 2 go...........!







tadaa dah siap.. :P...



comel tak? hee..disebabkan lambat lagi nak kahwin kan kita DIY untuk raya dulu la..hee..

balang kuih raya vantage! :)

siapa nak order boleh contact Ira..

1 balang, rm 50.. hakhak...

* Tipu JEEE *



2 comments:

khairunnisa ♥ said...

ahaa :D
ira, nisa suka juga view persiapan wed ni ^_~ nice la bila kita buat sendiri and diorang siap gtau apa yg patut & xpatut bla buat persiapan kan? ^_^ bahagia je tengok. hee :)

Juliet_iRa~" said...

nisa ;

eheeeeee..
wah yeke..
sm ea suka..hee..blh geng la..keh2..
tu la kan..bagus la diorang...
pasni nk kawin mmg kena belek blog dioang la..hee

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails