.Awesome Blogger.

Wednesday, June 22, 2011

. Apa yang anda suka di hari lahir?? .



salam...

ceh ceh ceh..

rasa nak buat survey pulak..

apa hadiah yang perempuan suka semasa hari lahir atau sambutan tertentu??




kalau tanya Ira lah kan...banyak benda yang Ira suka ni..sampai tak tersenarai..kuang2..:P

tapi paling wajib adalah...



kad birthday! berserta ucapan-ucapan yang sweet.. :D

dan baru diikuti dengan hadiah-hadiah berikut...

Antaranya ialah :


perfume :D



gajet-gajet terkini..:P

cincin emas / berlian / emas putih ( ira suka yang simple2 sahaja :P )


jam tangan sepasang dengan si dia ( i likee..haha.. )


beg tangan.. ( buat-buat lah tanya jenis camna yang si dia suka :P )

wedges / heels ( Ira suka wedges :D )

gelang ( yang dah kahwin mesti lagi suka..keh2 )


teddy bear ( tapi tak boleh sayang sangat..huu..muda2 suka la kot..)





apa lagi yea??dah tak boleh fikir.. :P



tapi hadiah wajib dihadiahkan selain hadiah-hadiah di atas adalah :

bunga...perempuan mana yang tak suka bunga angkat tangan please!

cupcake / kek / coklat..potong sama-sama..:P



kaum hawa sekalian, apakah hadiah TERBAIK yang anda mahukan??

ce ceee citer kat Ira..



pss : Kawan Ira tanye sebab dia confuse nak bagi hadiah apa kat GF dia.... bagus betul BF camni ea....heee.. :P

5 comments:

cikbintang said...

cikbintang suka bintang..ngeh3...
erm kalo cikbintang smua suka...ahaha
cuma brg kemas..cikbintang xsuka sgt brgn kemas ni..huuuu....xpakai pon..=) kalo bg beg tgn ke...ayu gtu ley melaram~~

nur raqeema said...

nxt year qeema nak jam tau akk ?
pelishhhh.. hahahah
ni this year nk hadiah ape ?

Juliet_iRa~" said...

cik bintang ;

heeh..
suka semua?sama taste ni..keh2..
lagi cik bintang suka ape??
btol2 handbag leh melaram kan..heee..
btol gadis ayu ni..kih2..:P

Juliet_iRa~" said...

qeema ;

hahaha..:P..wekkkk..nt akk beli jam 10rggt gambar katun nak?keh2..

nk bg akk ek??
pilih 1 drpd di atas...muaahahaha..

sitinuraffizza said...

fza sgt ske brg kemas!! kl bole, tiap2 kali besday mst nk terjah habib. tp disebabkan org2 skg yg ske meragut ni, knelah kawal skit kegilaan pd emas 2. huhu. slain 2, fza ske kl d org adiahkan 1 biji keta ke rumah ke..boleh x agak2nya?? hahaha

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails