.Awesome Blogger.

Tuesday, December 28, 2010

. Pernah Rasa?? .


Menyepikan diri dari dunia fb..

Mungkin beberapa jam, 1 hari, 2 minggu, 3 bulan..

Tengok lah mana yang patut..

Blog akan menjadi tempat saya untuk mengupdate status…hoho

Pernah rasa tak kalau awak emo tapi awak tak berniat….

Sebab emo mungkin perubahan cuaca, tekanan, ‘bendera jepun’..

Tapi orang lain tak memahami dan dia pon emo sama..

Sampai awak minta dia cakap ‘ im sorry ’ pon dia tak nak..

Nak kata awak tak cakap ‘ im sorry ‘… awak dah cakap banyak kali dan pujuk dia..

Tapi dia tak nak buat benda yang sama.. sedangkan dia tahu awak masih bersedih..

Awak sedih tak??

Kalau sedih, jom sedih sama-sama..


Saya cuba menyenangkan hati orang lain tapi orang lain tak pernah terfikir pon apa yang dah saya buat!

Awak bukan ‘air’ saya..


Cuba untuk ‘ bergembira’ seperti ini


33 comments:

khairunnisa ♥ said...

hoh..ira..betul tu >,<

emo tapi tak berniat :')
tengah sedih. tapi cepat okay! jaga hati orang, tapi kita lupa jaga hati sendiri -__-

smile ira <3 <3 <3 *hug*

khairunnisa ♥ said...
This comment has been removed by the author.
iRa~" said...

nisa ;

thx dear~
i will..:D
*hug*

Rapunzil Özil said...

huhh? why ni dear? xmo r sedih2, kusam2. tau r skg ni cuaca semua mendung. xkan irapun nk ikut mendung jgk? xbest2. sedih sikit2 jelah. xyah lama2 k. chillllll!! :)

iszieylyanziy said...

emo bersebab,,huuhu

Irma A.Wahid said...

pernah juga rasakan sume tuh...dy ssh tol nk phm hti pmpn knp...kdg bile kite kata kite tgh period pun dy marah kite blik..hmmm

iRa~" said...

fizza ;
hurm..
tak ada ape2 la..
ok..insya Allah...
thanks..:)

iRa~" said...

is ;
yap..
emo bersebab..
tp sbnrnya tak berniat..

iRa~" said...

irma ;
tau xpe..
sedih kan..
ssh la nak jmpa org yg blh fhm kita..
hurm..
:((

Irma A.Wahid said...

ade tu ade ira...tpi kene sbr...beselah kan klu gado2 tuh...tpi klu kerap bkn bese ira~~

iRa~" said...

irma ;
hurm..
tu la..
sbr mmg blh sbr..
rsnya ktowang sll gak gado..
lbh kurang 2x sbln..
camna tu???

Irma A.Wahid said...

2 x sbln ok lagi..jgn 2x smbu~~bahaya...beselah..bulan ni je ema da gado gn bf dekat 4 kali kot..lagi haru~~~

-nadia- said...

ira...patutla x nmpk ira kt fb....deactive...dh agak dh..

nadia baru perasan entri ira yg ni....
insyaalah dear..everything gonna be fine k..:)

iRa~" said...

irma ;
yeke ok lagi?
kdg2 da rs kosong da..
dia nak kt fhm dia tp dia?
ntahlah..i try to changed..
tp sm gak..
dia ttp dgn dia..

yeke..
ciannya irma..
lg skt kalo ira mcm tu..
dia pujuk?

iRa~" said...

nadia ;
hurm..
mls nak mgadap fb tu..

xpe..
mcm besa la kan..
hpefully..
letih lah..........

MiszMaryaNe said...

pernah2,
wuwuwu,
saket je ati rase,
walopun tau x ptt rase cmtu,
tp still jgk nk rase, huhu

-nadia- said...

btol lah kan..cm ira ckp...dh biase..
sbb tu nadia rase...ira boleh hadapi semua tu...
be strong dear...
senyum selalu!!

iRa~" said...

sis mary ;
huhuhu..
senasib la kte yea kak..
igt kk tu loving je..:))
tu la..
sedih btol..

iRa~" said...

nadia ;
tu la..
tp biasa2 gak skt hati ni..
tah la..xtau smpai bila..
kenapa la sll jd camni yea?
dah xtau da..
Insya-Allah..
thanks k..

-nadia- said...

igt x fiza pnah ckp kat ira..
relationship ni..lagi ade dugaan..bile usia hubungan tu nk msuk 2-3 tahun kan....mybe sbb tu..~

hm..susah jugak..lau asyik makan hati..terase je kan..selagi boleh sbar..sabar k..:)


"Awak bukan ‘air’ saya.." \mksudnye ape??

iRa~" said...

nadia ;
igt..
tp camne nak hindarkan???
ira letih..
btol2 letih...
camne nk bg elok??????

hurmm..xtau la nadia..kdg2 ira give up!

mksudnya dia bukan penyejuk bg ira...air kan fungsi dia bg calm..'matikan' api.. tp dia tak...

-nadia- said...

owh...paham dahh...

hmm..~ntah laa..ndia pun xpndai sgt bnda2 ni....hmm..
xtau la cmner nk bg elok kan...
sabar je la k...

iRa~" said...

nadia ;
hmm tu la..
act ira ngah 'bendera jepun'..
mood ira mmg cpt swing..
tp dia xfhm..
ssh lah..:(

oke..sbr..

-nadia- said...

o0..patutla...
xlame lagi..elok lah tu..

kan dh selalu cmtu..ehehhe~~

iRa~" said...

nadia ;
huhu..
mmg kan..
tp letih la..
huhuhu...

-nadia- said...

tau... kalau nadia pun....mesti letih cam ira jugak..
tp nk buat cmner kan...
sbb "SAYANG".
seme kene sabar k....

doa byk2...moge dia akan berubah pas ni..insyaallah...

iRa~" said...

nadia ;
hmm..tu la....
korang gado xmcm ira ek??huhu...
baik..

tah la..dia ckp nk brbh..
tp x juga..
sbr je la yg tmampu..:)

-nadia- said...

ntah la..gadoh2 tu ade je...biasenye..ndia la mule2..
tp...setakat ni ..lau ndia cri psal..(punca dia lah kan..)..dia yg mengalah..ade la jgk ndia yg mengalah....tp lebih pd dia..sbb berpunca dr dia..
mungkin xrase lagi cam ira...sbb kteorg kan baru2 lagi.....

hmm...mungkin nadia pun akan cmtu jugak nnti....kan??

iRa~" said...

nadia ;
hurm..
mgkinlah kan..
pape pon kan..
nsihat ira...
jgn bg muka sgt.......
kdg2 mmg kena ajar..
sbb nya dia xserik2 la...
aritu gado bsar kan..janji mcm2 laa..
skg?haa..
ira ni nk wat bodo je kalo boleh..tgk la nt..huuu..

sbr la k..tu yg penting..

-nadia- said...

huhu..
nasihat yg bermakna ni..
jgn bg muka sgt ea??
hmm...tu lah kan...

haah..tu la...ira de cte yg sal berjanji 3 syarat yg ira letak tu kan...
hmm..xpelah..~
manusia kan..janji ni benda yg dibuat..bile2 boleh langgar..

iRa~" said...

nadia ;
hehe..
igt la k..
ira rs ira pon da byk bg muka..
thats y la..
ira ckp apa pon msti iqmal fkir la kejap je tu..nt ira msti elok blk..
ira nk pasni apa yg ira ckp, dia take notes..jgn anggap mudah je..
seyes la nadia..kalo dia mcm ni juga n ada org msk minang ira n org tu lebih baik dr iqmal, ira terima je..ira xnk pkir psl syg2 ni..bnda ni boleh dipupuk..ira btol2 fed up..

huhu..nadia kalo rs blh sbr sbr la k..
kalo rs x...just pk baik2 n wat apa yg rs baik..:)

-nadia- said...

kalo bleh like komen ira atas tu..ndia dh like dh..:))
thanks a lot..sbb nasihat..

hmm ..takot jugak kan..~tu la..ndia ni pun mybe sbb baru2 lagi...ade mslh mcm mane pun..wat hal mcm mane pun..si HA tu msti mengalah dh pjuk..dh lame2 nnti..msti dia boring jugak..sbb ndia selalu cri salah dia kan..
tp adatla kan..ade pahit..ade manis..xleh manis selalu....tp lau pahit selalu pun..masalah jugak kan..

smpai mcm tu ke ira??
ape2 pun..ndia doakan yg terbaik untuk ira...selagi boleh sabar..sabar k...nadia doakan ira kuat...
bykan doa k..mintak yg terbaik drNYA..

iRa~" said...

nadia ;
haha..
smpai mcm tu sekali ape?hehehe..
mulut ira laser kan?haha..
agak la..kalo ira rs tu yg terbaik....mungkin ira dah termakan ckp kwn ira yg diorang kata 'ira deserve org yg lebih baik'..
sbb diorang ckp...iqmal ni ada konflik dgn dr sndri..
sbb dia ckp its a normal ppuan merajuk, nak perhatian tp dia xleh nak fhm..gtu la..huhu..
tah la..sbb ira ada pglmn dgn org yg boleh fhm dan suka bg phatian kat ira mcm yg ira nak..


yap..
sng ckp dlu ms mula2 pon mmg semua ira rs indah..
gado pon dia x mcm ni..huhu..
sll gak la pujuk..
tp xpe..
jdkan pgjrn kisah kami ni k..:)

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails