.Awesome Blogger.

Tuesday, December 21, 2010

. SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB CONTEST .


CONTEST LAGI..heee..


KLIK SINI

syarat penting nak join!!

1) gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee)

p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu


2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer ! )

3) bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !


4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat , tak reject awal2,tapi akan diberi nasihat dulu..

(kalau ade jugak markah kureng sket la yer ? )


selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :


1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^


2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo

( nak resize banner pon boley )

3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box okei :)

7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011


8)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade ! ^^


9)kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.tehee,( tiada paksaan )


HADIAH LUMAYAN ! (rm 100 ! lagi banyak penyertaan lagi lumayan ! )


Gambar Ira… menepati syarat tak woot2??huhuhu


Ira nak tag :

Nadiah

K.Iza

Affiza

Ezze

Ika Puk2



6 comments:

Rapunzil Özil said...

ala, fza pki tudung comotlah. xcam ira. cane nak masuk contest ni?? sob..sob... :'(

woot-woot said...

erk sis ke,terase begitu muda diriku..hehe

btw thanks for joining !

wish u luck then ^^

jom bace entry yang lain ! :)

as'salam~

iRa~" said...

fizza ;
mana ada comot!huu
yg gamba dinner aritu pon boleh ape..:)

iRa~" said...

woot2 ;
bukan ke?hahha..
cukup syarat kan.
tq!
:)

khairunnisa ♥ said...

Good luck ^__^

-nadia- said...

alaaa..
segan nye nk join contest ni...haha..~~
kite pkai tudung x comel cam ira lah...

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails