.Awesome Blogger.

Saturday, December 4, 2010

. Aktiviti Riadah Untuk Menunggu Matahari Terbit .


haippp semua!

macam biasa lah kan.. entry dipublish sehari selepas sesuatu aktiviti berlangsung.. :)

harap maaf tuan punya blog adalah orang yang busy ye..

memang tak sempat nak update..

aktiviti terbaru adalah bersama BFF pula..

BFF bermaksud best friend forever..

kami melakukan riadah di waktu pagi..

sambil menunggu cahaya matahari diterbitkan..

tapi tetap tak dapat tengok cahaya dia yang berwarna oren tu..

kalo di tepi pantai mesti seronok kan?

masa jogging kan, hanya 2-3 round je yang mampu.. dah lama tak jogging jadi macam tak larat..

yang pasti tetap berpeluh tau..

lepas masing-masing dah penat, mari kita berposing!


gambar saya mesti jadi pembuka gambar yea..:D

sarange!

england marii..sejukk wooo..

love thisss... love u all!!

yoga time..keh2...apa lah Ira buat tu yea..siap tutup mata lagi.. :P

model of the year..haha

okay dah kurus, tak payah jogging lagi..ehehe

Ira dengan gaya manja..huahua..manja ke??

haha..paling suka sebab muka teruja sebab dapat lompat dengan jayanya..


p/s : Ira balik kampung @ melaka sabtu - isnin.. jadi no update from me!babai semua!jaga diri baik-baik yea..:D

2 comments:

-nadia- said...

nk ikot balik kmpg!!!

iRa~" said...

nadia ;
jommmm!ngeeee

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails