.Awesome Blogger.

Tuesday, December 7, 2010

. . Me & My Teddy Contest .



SALAM MAAL HIJRAH SEMUA!!!

sempena hari yang baik ni Ira join contest ni..

manalah tahu ada rezeki Ira kan..

Lagipun Ira telah dijemput oleh tuan punya blog INI untuk turut serta menyertai contest di bawah ni...

kalau orang dah jemput kena lah join kan..

kalo tidak, kecil hati Zunah nanti kan2..:P

jom kita join ramai2..:D



Rules and Regulations
  1. Terbuka kpade mreka yg ad blog sahaje. Anda hendaklah menjadi follower blog authentic :http://zunahzahidah.blogspot.com/
  2. buat satu entry mgenai contest ini, dalam entry perlu ada :
  • banner contest di atas serta link ke entry ni
  • sertakan SATU SAHAJA gambar anda bersama teddy bear or bunny or etc. yg anda ingin taruhkan.. cerita siket pasal teddy tu.. gmbar x semestinye anda bsame satu teddy,, bleh juga bsame bnyk teddy... jika gmbar yg anda sertakan itu adalah gmbar anda bsame bnyk teddy bear,, pileh salah satu drpd mereke utk diceritakan...(anda dibenarkan utk meng-edit gmbar tu, tp ala kadar je lah,, jgn smpai xnmpak teddy bear tu hehe)

3. Tag kpade 3 org blogger laen

4. Letak banner contest di sidebar korg serta link ke entry ni

5. tinggalkan link penyertaan korg dlm entry ni.

6. pemenang akan diumumkan dlm blog authentic

tarikh tutup penyertaan adalah pd 31 disember 2010
hadiah yg bakal dimenangi oleh pemenang adalah... teddy bear!!

Jadinya..

ini gambar Ira dengan my pinkishhh..


Teddy bear Ira bernama pinkishh sebab ianya berwarna pink!
Umurnya baru setahun jagung..heee
Diberi oleh si jantung hati lebih kurang setahun yang lalu...
Pinkish ni tidaklah besar sangat tapi lebih kurang separuh dari badan Ira..
Menjadi peneman ketika tidur dan juga selalu terjatuh ke bawah katil..haha..

Ira nak tag :

Nadia ( tak kira kena join juga! )
Affizza ( pon sama, joinnnn cepat!ini paksaan..haha )
Atiqah ( follower ke 281 - bertuah ni..:P )






10 comments:

Rapunzil Özil said...

ha, yg ini ada harapan ni nak join! insyaallah... heee~

iRa~" said...

fizza ;
heee..
mmg Ira da pksa join kan?heee

-nadia- said...

hahah...
ok2...
yg ni cam xcited skit nk join.....ngeee~~

iRa~" said...

nadia ;
hee..
oke jgn lupa join yea..
excited da tu..
kih2

-nadia- said...

hahha..
sbb cam senang skit...
tp tgk keadaan juge..hehe..
insyaallah..ndia join tau..

Firdani said...

hehehehehehehehehehe..xnak stop gelak leh?hehehehehe..ira, bru pas kwen ke?bsar bear..:)

iRa~" said...

nadia ;
heee..
tu da bg sng tu..
ha jgn nak ngelat ea!:P

wani ;
apsal gelak?hahhahhaha...nak tumpang gak le..:P
aah kawin olok2..kih2..
xla besar sgt..kwn ira pnya ag besar..heee

zunah said...

dtg menge-check.. hehe bsarnye pinkishh :D

zunah said...

dtg menge-check.. hehe bsarnye pinkishh :D

iRa~" said...

zunah ;
heee..kecik jee..:P
cukup syarat x?:P

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails