.Awesome Blogger.

Wednesday, December 29, 2010

. Photo Contest : My Bestfriend Forever! .



Photo Contest: My Bestfriend Forever!!


Mudah je contest ni, antara syarat-syarat yang perlu dipatuhi:
  • Jadi Follower blog ni.
  • Copy banner di atas dan letakkan pada entry dan sidebar blog anda serta link kan ke entry ini.
  • Buat satu entry tentang contest ini . Tajuk: Photo Contest: My Bestfriend Forever!!
  • Upload gambar anda bersama-sama BFF anda (Tak kisah nak letak berapa ramai dalam satu gambar tu..^^).
  • Tuliskan pada caption:
  1. Mula berkawan sejak tahun berapa?
  2. Kenapa anda rasa dia/mereka BFF anda?
  • Akhir sekali, tinggalkan link entry anda pada komen.
Tarikh Tutup:
31 Disember 2010


So, ini adalah gambar ira dengan my bff..

Bawah tu gambar original..hee..takut tak qualified plak kalau edit gambar..hee..Siti pilih lah yea nak yang edit ke ori..:)



Nurul, Linda dan Ira





Caption untuk gambar tersebut adalah :

Mula berkawan sejak zaman sekolah rendah.. dari darjah 3 antara Ira dengan Linda ( yang ditengah-tengah ) dan Form 1 antara Ira & Linda dengan Nurul ( yang belah kiri ). Tapi kami tinggal di kawasan / Taman yang sama.. rumah memanglah agak dekat dan boleh jalan kaki sahaja.. J


Mereka adalah BFF ira sebabnya kami adalah BFF forever. Haha..Maksudnya Ira adalah B, Linda adalah F dan Nurul adalah F yang terakhir.. sangat lengkap cuma perlu ditambah forever je.. jadilah BFF Forever = Ira, Linda & Nurul Forever.


We share tears, laugh, sadness, happiness, joyful and everythings. Whenever im down, there always be my side, buy me an ice cream, chocholate Cadbury that I love just to makes me smile.. be my good n loyal listener, give me an advice, support me.. Buy me SR Cake for my birthday..


Mereka juga berada di sisi bila kami sama-sama kehilangan kawan baik / classmate yang meninggal akibat sakit semasa Form 4.. Sama-sama mengenang memori yang sangat indah semasa bersekolah, sama-sama beraya ke rumah cikgu dan rumah kawan-kawan lain dari pagi sampai malam..


My family memang dah kenal mereka dan kalau Ira keluar dan balik pukul 12 malam pon my parents tak tanya banyak.. sebab kenal dan percaya my bff…


Tukar-tukar cerita korean & Japan..haha..diorang selalu jadi pembekal Ira..hee…3-3 gila Korean tapi Ira agak minima gilanya dr diorang la..:PPP


Dengan diorang je Ira boleh jadi the real me.. boleh gila2, boleh wat muka kalo menyampah..haha..sebab diorang dah kenal me.. so no heart feelings at all..i guess..haha..:PP


Banyak sangat.. sampai tak terucap.. tapi yang penting kami memang share everythings.. sampaikan boyie / future husband pon kena minta restu mereka dulu lah..hee..


That’s y there are my BFF!


Alamak..terpanjang pula..sorry!


6 comments:

Kayun said...

hee..saya suka baca kisah pasal sahabat ni..rasa bahagia je..hehe

Siti Noraisyah said...

Ok, Siti dah baca..^^
Thanks for joining n gud luck k!

iRa~" said...

kayun ;
hee..
terima kasih!
terharu..:)

iRa~" said...

siti ;

thanks siti!
:D

khairunnisa ♥ said...

sweet <3 rindu dengan BFF T__T

all da best too ira! <3

iRa~" said...

nisa ;
mesti korang jauh kan..+____+
jgn sedih2 k...

tqsm nisa!! <3

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails