.Awesome Blogger.

Wednesday, December 29, 2010

. Blog Teman Udah Setahun GA .



Ira di tag oleh Affiza.. TQ Dear!


Ok..Tajuk GA nih...Blog Teman Udah Setahun GA

Terma & Syarat :

1. Jadi follower?..ikut suka korang la..xkesah.. :)
Dah.. 376..Heee
.: DONE :.
2. Buat satu entry utk GA nih
.: DONE :.
3. Jgn lupa tampal gambar lilin kat atas tu dalam entry..kalo rajin,..buh la kat tepi blog korang.
.: DONE :.
4. Jgn lupa buh link url entry korang kat ruangan komen entry GA teman nih...senang teman nk chk penyertaan
.: DONE :.
5. Sekiranye penyertaan kurang dari 5 orang..secara otomatiknyeDIBATALKAN GA teman nih...
6. Jangan lupa TAG 3 orang kawan utk join GA nih & pesan dgn diaorg..buh nama korang utk jadi refferel diaorang...
.: DONE :.

Orait..meh tengok hadiah pulak.....

crumple shawl
utk refferel terbanyak

shawl polkadot's utk yg bertuah

shawl polkadot's utk yang bertuah

shawl utk yang bertuah

GA ni berlansung dari tarikh 20 Desember 2010 (hari ini) dan akan tamat pada 31 Desember 2010 pukul 11:59 malam..
3 pemenang penyertaan dipilih berdasarkan cabutan undi oleh En. Random....


im tagging :



4 comments:

Rapunzil Özil said...

kl menang ni, tmbh2 lawalah ckgu kte ni bershawl! :P

iRa~" said...

fizza ;
kalau je..ngee...
ntah2 fizza kot..
:PPP

Nini D.. said...

penyertaan DITERIMA & LULUS!! (",)

iRa~" said...

nini ;
thanks!
hehehe...

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails