.Awesome Blogger.

Friday, December 3, 2010

. Terima Kasih Awak! .


semalam, hari khamis saya keluar dengan beliau..

beliau mahu pujuk saya sebab dah buat saya sangat sedih pada hari sebelumnya..

lalu kami ke shopping mall berdekatan dengan rumah saya.. maksud berdekatan di sini tidaklah sejauh macam mid valley @ times square..

saya rasa jauh sebab apabila menaiki bas ianya mengambil masa yang sebenarnya apabila menaiki kereta hanya 30 minit tetapi apabila menaiki bas, menjadi satu jam malahan lebih dari itu.. +____+

bila lah sistem transit ringan ( LRT ) mahu dibina di kawasan rumah saya?

tapi itu bukan sebab utama saya ke shopping mall yang berdekatan ini..

kami ke sini kerana mahu makan di Seoul Garden lagi...

eh sebelum ni beliau tidak pernah makan di Seoul Garden.. hanya saya sahaja yang pernah merasai kenikmatan makan di sini..

lalu saya mengajak beliau untuk makan di Seoul Garden lalu kami pon berada di shopping mall yang berdekatan dengan kawasan rumah saya dan bukannya di Mid Valley..

kenapa saya menulis begini? tiada motif.. harap maklum..


marilah kita melihat gambar kerana bak kata pepatah Inggeris, picture speaks a thousand words..

betul kan?


saya dapat jeans itu.. suka!

makanan kami pada 1st round..:)

beliau setelah kekenyangan..:D

saya tengah makan aiskrim lalu manis macam aiskrim itu..:P

beliau dengan style kaca mata yang baru.. beliau suka, saya pon layan..

beliau belikan saya kemeja ini dan kemeja itu untuk diri beliau..nanti kami nak pakai sama2..:D

tamat di sini..sekian.

p/s : bg can lah kat saya nak perasan yang saya ni manis!

12 comments:

Ummi AmnaAmzar said...

i likeeeee!

iRa~" said...

k.iza ;
hee..
mekacihhh!

joyahLisa said...

alololo cweetnyeee...
that kemeja really nice taw..
:)

Rapunzil Özil said...

bestnye! nak dating jugak..... heee~

iRa~" said...

joyah lisa ;
hee...
yeke..thx u!
bf sy yg pilih..:)

fizza ;
heee..
mari berdating..:)

miss helena said...

amboi22. kuat merajuk ye kamu nie. heheh hmmm nsb bek la. ada orang nk pujukkan . heheh . nice dating! hehehe

iRa~" said...

jaa ;
heee..
dia yg wat merajuk so kena la pujuk kan..:P
jom dating sesama ag nak?keh3

-nadia- said...

wow!!...
heheh..
nk pi seoul garden tu....
hehe...nnti bwk nadia plak yer.....tinggal beliau ira tu..heheh

iRa~" said...

nadia ;
heee..
wow yang mana 1?hee..
jommmm..
anytime je..ngee
tinggalkan 'beliau'..heee
tp 'beliau' pon ajak makan lagi kat sana..heee...:)

miss helena said...

heheh . jom2 dating same2 lagi nak . hhehe.. tapi tahun depan la.. hgege

HaNi NaJmi KhALiD said...

cweet..=)

iRa~" said...

jaa ;
heee...
susah la..
iqmal da start Li..huuu..
ko xpe laa..hee

hani ;
mekacih dear~

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails