.Awesome Blogger.

Tuesday, December 28, 2010

. The Best Follower Award .





Award ni sangat istimewa bagi ira..

Sebabnya ada 2 orang blogger yang bagi kat Ira pada masa yang sama!

Bertuahnya Ira! heee..perasan sendiri..

Arigato’ Hozaimas Cik Puan Nadiah Syafiqah & Cik Puan Ika Puk Puk!

Lain kali bagi lagi key.. :D

Dah dapat award kena lah jawab soalan sikit kan.. Soalannya adalah seperti berikut :



1. Ucapan Anda

Saya mengucapkan jutaan terima kasih kepada pemberi award iaitu Cik Puan Nadiah Syafiqah & Cik Puan Ika Puk Puk kerana sudi memberikan award ini kepada blog saya yang sungguh comel dengan kartun telur ni..hee

Saya berasa sangat bertuah kerana berpeluang mengenali anda berdua…

Semoga ukhwah kita kekal berpanjangan selamanya..



2) berikan 4 ciri wanita/lelaki idaman untuk dijadikan isteri/suami.

ohh saya rasa macam dah pernah jawab je.. :P.. dari segi sifat boleh tengok ENTRY INI..

Tapi yang ni saya nak jawab dari segi fizikal.. lelaki idaman saya adalah seorang yang..

Berkulit cerah ( mengada je ni! :P )

Pakai spek ( saya suka walaupun dia rabun..haha )

Berwajah kecinaan ( hahaha..pon mengada.. saja je.. )

Tinggi dari saya dan tidak mempunyai body berketul-ketul macam ahli bina badan(saya geli..huuu)



3) berikan 1 tips untuk mengekalkan hubungan dengan pasangan.

Boleh bertolak ansur dan beralah antara satu sama lain..



4) pernah anda terjumpa doa pendekat jodoh dan putus cinta

pernah.. sama macam Nadiah juga..yang ni..

Ya Allah jika dia benar untukku,

dekatkan hatinya dengan hatiku,

jika dia bukan milikku,

damaikanlah hati ku dengan ketentuanMU..

Tapi ku tak pasti rencana Ilahi

Apakah dia kan kumiliki

Jika dirinya bukan untukku

Redha hatiku dengan ketentuanMU...



5) letakkan 10 link pilihan anda dan bagitahu mereka telah memenangi award ini…

Nak bagi 5 orang je dulu boleh?hehe

Sis Maryane

Irma

K.Iza

Nisa

Istiqomah ( sangat unik nama kamu, dear J )



13 comments:

khairunnisa ♥ said...

ira! arigato ^__^

iRa~" said...

nisa ;
welcome nisa..:D

-nadia- said...

awk salah eja name sy...
nadiah shafiqah...hehe.."H"...bkn "Y"...hekhek..:P

ehem2...ciri2 fizikal tu..cm dh kene ngn sum1 la...teeettt...:P

-nadia- said...
This comment has been removed by the author.
iRa~" said...

nadia ;
opsss m.maaf..haha..
ptt mcm pelik..keh..:P
* nak cover je *
jgn mara naa..:P

opsss..
tetttttt..
cpe ek tetttttt tu??
hahaha..
yg muda ke yg 'tua'??hahaha

-nadia- said...

yg muda la...hheheh....
mmg dh konpem yg muda...hahha

iRa~" said...

nadia ;
hahaha...
cpe yg muda ni??hahaha
cnfius jap..
yg nadia sll ckp tu ke??
yg buat ira skt hati tu ke??
cehhhh..
tak sama laa..
dia mn ada ciri 1st..
dia hitam!:P

-nadia- said...

alaa..
teett tu la yg muda..hahah

btol lah tu...yg ira mksudkan tu...`
heee....
ye ke..slalu wat ira sakit hati??sakit2 hati pun sayang kan??
hee....

hitaam ke???cerah lah jugak..xbaik tau!!nnti dia bce kang cmner??
hehe

iRa~" said...

nadia ;
hehehe...
dah agak gak..
tp tau ke spe yg ira ckp 'tua' tu??heee...

huu...ye laa..mmg pon dia suka wat ira skt hati..huuuuuuuu...
xsyggg!!!:(

haha..hitam!
bia dia..huhuhu..
dia xkan baca pnya..dia baca tang entry je..komen dia jrg kot..huu..

-nadia- said...

tau!!
yg tua tu lagi tau...hekhek...:P

tgh x ok..mmg la x sayang kan.?hehe..

iRa~" said...

nadia ;
ahahaha..
yg tua tu la menepati ciri2..
ahahaha..:P
eh ira pnh jmpa pekedai yg mcm tu gak..tp lg kurus..hee..kt melaka gak..:P

eh sesuka ati kita je panggil dia tua kan?haha

huuuuuu

-nadia- said...

haah kan...
mcm la tua sgt pun..
kire muda lah lgi.....
hahaha`

iye??npe x ngoraat pekedai tu??hikhik

iRa~" said...

nadia ;
hahaha..
tau xpe..
tau kan spe yg tua tu?
u****...hehehee..
:PPPP

haha..
dia da ada awek la..
dia jual topup..hehhe

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails