.Awesome Blogger.

Wednesday, June 6, 2012

.Preloved :).


Salam semua..sorry terlupa nak update.. uhuk uhuk..

Ira baru je kemaskan my wardrobe dan ada beberapa pakaian yang masih cantik tetapi dah tak dipakai oleh Ira..jadi Ira nak buat preloved items untuk dijual..harganya sangat murah..sekadar nak mengosongkan almari sambil boleh dimanfaatkan oleh orang lain..kebanyakkannya pernah dipakai sekali dan ada yang tak pernah pakai langsung..

Kalau rasa ada yang seksi tu, maaf la yea..hehe..Ira sll pakai dgn cardigan..tak pernah pakai macam tu je..tapi bila dah meningkat usia ( hukhuk) rasa macam dah tak sesuai sebab tu let go..

Kod : 01
Warna : Pink-hijau
Saiz : Fit S-M
Harga : RM 10 ( exclude postage )

Kod : 02
Warna : Hitam-putih
Saiz : Fit S
Harga : RM 5 ( exclude postage )

Kod : 03
Warna : Merah belang Putih
Saiz : Fit S-L
Harga : RM 5 ( exclude postage )

Kod : 04
Warna : Dress Polkadot hitam-pink dengan half cardigan pink (tali tu ikat di belakang untuk reben)
Saiz : Fit S
Harga : RM 10 ( exclude postage )


Kod : 05
Warna : Biru 
 Kain : Denim
Saiz : Fit S
Harga : RM 5 ( exclude postage )

Kod : 06
Warna : Dress hitam-putih dengan reben putih ( ada lining lagi di dalam)
Saiz : Fit S-M
Harga : RM 10 ( exclude postage )

Kod : 07
Warna : Stripe merah, kelabu dengan biru gelap
Saiz : Fit S-M
Harga : RM 5 ( exclude postage )

Kod : 08
Warna : Warna-warni dan berbunga ( ada zip di belakang atau boleh dijadikan belah hadapan, ada curffy kat lengan )
Saiz : Fit S
Harga : RM 5 ( exclude postage )

Kod : 09
Warna : Kotak-kotak peach, pink, putih (ada zip di belakang)
Saiz : Fit S
Harga : RM 5 ( exclude postage )

Kod : 10
Warna : Kemeja kotak-kotak warna pink belacan-hitam ( ada getah di belakang )
Saiz : Fit S-M
Harga : RM 10 ( exclude postage )

Kod : 11
Warna : Kemeja stripe warna pink ungu-hijau-biru 
Brand : Googles
Saiz : Fit S-M
Harga : RM 10 ( exclude postage )

Postage Poslaju = RM 6 ( Semenanjung ) , RM 9 ( S & S)

Psss : Tiada penukaran barang atau wang ringgit setelah dibeli yea..

Sesiapa berminat boleh email Ira : nadhirah_naz@yahoo.com.. bagi details item yang nak dan details diri anda..:)

Papai..




51 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik2..yui pon mmg nak wat preloved..nk ksongkan apa yg ada..huhu

azizah :) said...

wah...banyak juga koleksi baju ira..hehe tapi seksi2 la pulak..ngee~

eLL said...

ira sayang,
akau berkenan tapi saiz tak muat. kalau XL muat la. haha

Telor Power said...

owh ini utk pompuan jer....

Iffah Afeefah said...

hehe bnyk betol

tp iffah pon dlu cmtu gak

♥ Cmª shIemª ♥ said...

ome..semuanya chantik2..tp syg..size x fit ngan cma.. huhuhu

Boni JLL3 said...

macam mana agaknya kalau saya yang pakai pakaian ni ye??pasti comel..hehehe

Hanie Dew said...

woaa..almari aku pung mcam nak meletup jugak.bole la buat cenggini..

comel comel je baju ko ira.

Un Phat Lee said...

baju laki tade ke (TT)

Leeya Hezlin said...

Banyaknya baju nak let go..
Murah pun murah..mesti ada yang berminat.. :)

Asrul "iLham" Sany said...

tu dia... bisnes... bagus2 :D

Izara4eva™ said...

perghh cantik2 n murah sume..

KhaiRin : anies said...

cantik...tp saiz nyer x kena la..

Papa Mifz said...

drpd dibuang elok jugak di jual kan...dapat jugak duit kan...:)

~SaL IjOu~ said...

akak punya pun byk..byk baju gini waktu keje swasta dulu~ ^^

HeNRieTTa JoSe said...

wah...comeinye...tapi bkn size rietta lew....ekekkee.....pernah gak nk wt prelove...tapi syg....huhuhu.....

nur adilah said...

comel :) adakah yang keenam itu masih ad ?

Zakaria's daughter said...

kalau free nak.

kahkah

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

semua sesuai buat tdo je..hehee

Sha. N. said...

banyak baju nk jual..
Lama tak datang sini..heee

shahrazali said...

wahhhhhhh...cikgu ira buat lelongan....hehe...


teringin plak nk buat cmni...nk buat la nnti...hehe..

O CIKTEDDY said...

wallah..murah + cantik! ^^

Bulan Syurga Firdausi said...

heee nasib bek sy x blh nk beli ;)

miss Fyqa said...

semua cantik2.. :)

mama aini said...

assalam ira..ehem cantik baju2 tu..kalau mama mesti tak muat..kecilnya saiz baju ira..

amna said...

assalam, sis
tengok tu.. seronoknya jumpa barang2 lama kn2. siap boleh berjual lg..
mudah2 dapat pembelinya ya kak

tcare :)

dhiera said...

banyak jugak baju ira nak let go ni~ akak pun ada baju tak pakai

Aishah Jahirah said...

drpd penuh almari eloklah wat camni...lagi pun baju elok lagi...anak buah akak pn preloved tudung2 dia...:)

fadh leyanie said...

banyaknya,boleh bukak kedai dah ni..^^

schaze zainn said...

banyaknya baju yg nak d jual :)
schaze pun rasa nak kosongkan almari tu tapi rasa syg pulak -,-

LadyBird said...

smg cepat laku... nanti leh kosongkan almari..

aReLaN said...

hohoho..moga ada yang nak beli.pompuan memang banyak baju kan. nasib baik la saya ni banyak tshirt je.memang tak let go la.pakai selagi tak rabak.hehe

Mr.Clive said...

woahhh woahhh taukehhh in the houseee y'all! heheh
bagus bagus

aLya maNip said...

ishhh..bnyaknya nak let go..lpas ni bleh g suppin2 lg..hihi

chemay said...

teringin jugak nak buat preloved.
tapi sayang laaa kat baju2 tuu.
simpan je la buat kenangan kot.
hehe

ILA HonEyBuNNy said...

cantik2 la baju2 ira....kita ne macam sama size ja kan...geramm ila tgk baju lawa2 g....

banak sgt baju jadi cm tu la..xterpakai kan..hehe

Norlida Ramli said...

hehe..sama la kita..
byk jgk baju2 yg dah x dipakai..
ase nk buat cmni jgk lah..hehe

♥ sitifarhana ♥ said...

wahh..cntik2nye baju kamu...

ppuan katany,knfm la byk baju..hikhik

deq noor said...

DN pun tengah kumpul baju yg xnak guna dah tp selalunya DN bg orang terutama rumah anak yatim. xpernah buat preloved lg...

CekbOlat-bOlat said...

wwahh tokeh baju dah dia

Mr.Clive said...

how's the businesswoman today?heheh :P

Mohd Izzar said...

uuu..da jadi penjual baju da ..hakhak

Rtp Farra Arisha said...

wah, the blouses still look good and beautifully worn by every girl. hiks

Mizz ErMa said...

haa, sama la kite..bila da namanya pompuan, mmg almari tu penuh dgn baju2 kan..hehe

Ujie said...

Byknyee baju ira.

Akak kalau nk clear almari mudah..sbb anak sedara yg meningkat remaja ramai. pass kat diorang je.

ஜ miss klanika ஜ said...

cumei je baju diperagakan . kasi laris (:

LubLy said...

fuh byk btl baju ira..

ira update la...:(

L said...

hehe.. xde baju laki? haha

jom baca kejap..=D
http://lolz-l.blogspot.com/2012/06/still-jahat-walaupun-dah-solat.html

Mishter Izwän said...

mcm bundle plak . tuk laki2 tak de . ? :D . lawa2 lagi tuh

syAzAnA said...

MURAHNYAAAA! tapi, takde size. tsk tsk tsk

Ihsan Arifin said...

alang alang bulan ramadhan ni bole la sumbang baju baju yang tak nak dah dekat mereka mereka yang memerlukan :)

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails