.Awesome Blogger.

Tuesday, July 28, 2009

. Tak Faham Sungguh! .



FOBIA!!!!

me sangat2 fobia..

bila bercakap soal lelaki , couple, perasaan , kasih sayang, cinta dan kekasih ni..

nape yea bila sum1 yang da ckp sayang kat kite n da declare couple..

mmg loving couple la masa tu..

kita pon da luahkan apa sj, cerita n kongsi semua la..

tengok2..

bila 1 hari dia berubah..

dia mendiamkan diri..

n didn't say anything

terus menyepikan diri tanpa kita tau apa salah kita..

sedangkan masa sebelum dpt..

mcm2 cara

mcm2 benda

mcm2 taktik, strategi n teknik ( kan dah kuar pedagogi BM * abaikan* )

yang dia wat untuk attract n make her fall in love with him..

i dun understand!!

can sum1 tell me WTH is going on?

why boy always like that?




sedih, haru n pilu sungguh..

xda perasaankah dia??

boy..

just think..

what happen to you when the others do the same thing that you do to her??..

plz think n think..

p/s : Not my story but very upset with boys like this..not gentleman at all!


8 comments:

wanieybintang said...

biasela tu dik.
lelaki seniri yg mengakui, dorg hanya akan bersungguh2 bila belum dpt sesuatu menda tu.
bila dah dapat mende tu, dorg dah tak peduli lg.
dorg dah tak hargai dah.
tapi bila dorg hilang balik menda yg dorg penah dpt dulu, baru mereka tersedar.
talkin based on experience. :)

MiszMaryaNe said...

awl cite tu akk da rse len mcm,
'bru nk tnye de prob ag ke ni?'
last tu nsb bek ira tls bkn ira pnye cite,
tp btl ke?
kalo de pape prob ira leh gtau kt akk tau,
jgn smpn2 no0o..

criestz said...

mcm nie la sng..

boy sukekan challnge

ade y copel just
1-test market(slalu owg buat)
2-kwn bet
3-mmg playboy
4-touch n go
5-tertarik hati
6-bat habit
7-serius

ni antare faktor2 y mndorong boys ngowt girls n kapel....

besa la tu bile owg da syg ?? ade chllnge lg ke ??

itu utk y test market la slalu..

ala jgn takot.. bak kate dr fadhilah kamsah.. bile kite clash mknenye die bukan y terbaik so wtpe kite nk rindu2 kt y bukn y trbaik.. so just tngu mase mntukn la dgn y trbaik nnti.. jgn tkot.. smpai jgk mase nye.. sume kite je xakn tau bile.. ok??

cik intanurulfateha said...

.tatau la knp sbb x pnh jd lelaki :P
.but if i were a boy, i x kan buat cmtu
.sbb i slalu pk, what goes around, comes around
.nti terkene kt kite balik
.sape yg susa? huhu

mEiZ SHA said...

from there u will somethin dear..:)
boys ni byk ragam...itu pengalaman kite paling berharga tau!!

so dat u noe whivh is gud n which is not gud..
dan akan ada satu hari di mana kamu akan faham sesuatu yg jd dulu ada hikmahnye hari ini dear..

take care...n keep on smiling ok

perkara remeh jgn jd beshar ok sis...

Nadhirah~" said...

waniebintang..

tu la..major lelaki camtu kan..
bila da xda nt baru nak menyesel..
pastu mula la meleleh2 air mt tu..
kesian pon ada..tp
da jadi ttp da jadi..
xblh tarik blk..huhu.


MiszMaryane..

xla kak..bukan ira ngan iqmal..
ni kwn baik ira kat puchong ni..
ira xfhm la kak..
kemain agi ms diorang kwn2..
boy tu sggup celebrate bday kwn ira tu 2x..
skali ngan kwn, skali bdua je..
tgk2 snyp je skg..
pdhal 1 U, 1 kls n 1 gang!
pelik2..
okies kak..
i will!!
thanks kakak!

criestz..

ya2..
i know boy sll nak test market..
sekurang2nya bterus trg la bila da xsuka..
ni tak..
xsuka la lelaki camtu..
apa psaan awk plak kalo ppuan plak wat kat awk..
just think of it..
skg kite kcewakan org..
esok lusa..
orang lain kecewakan kite lgi teruk dr apa yg kte wat..

cik intan..

that rite!
i like wat u said..
hidup ni kan cam roda..
esok lusa orang tu plak kat bwh..
xpe2..
heheehee

meiz sha..

ya..
tiap yg blaku pasti ada hikmahnya..
cuma xsuka dgn apa yg llaki suka wat..
jgn pk dia llaki dia leh wat apa sj..
kt sm2 ada psaan..
xbaik kan lukakan hati orang..
okies..
cuma meluahkan apa yg dirasa..
bsimpati ngan my fwens..
da la 1st couple dia..
tetibe jd camni plak..
pity her~

n a d i a said...

mcm normal kot .
mostly laki mmg mcm tu la .
bl da dpt, ade je dorg mmg xhirau pun.
cube da xde .
menghilang ke .
dorg akan cari gak .
;))

Nadhirah~" said...

nadia..

hoho..
ya2..
lelaki mmg gtu kot..
dun know la..
nt la nk try mghilang..
weee~

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails