.Awesome Blogger.

Monday, July 20, 2009

. Kredit to MiszMaryaNe .



hello2...

lama dah xupdate blog ni..

al-maklumlah buzy skit 2-3 menjak ni..

n ada juga kejadian yang TAK terduga berlaku kat IPGM KPM yang terchenta..huhu..

tu kiter citer lain k..

okay smua..

kali ni me nak memberikan sedikit kredit kepada tuan punya blog ni..

MiszMaryaNe

di atas kesudian beliau mempromotekan my blog yang sebiru warna baby blue ni..

keh3..

mekacih yea kakak...

jasamu amat dihargai..

hahaa..

nak tengok apa yang beliau promotekan berkenaan ngan me??

klik2





ni la beliau yang ikhlas bangat mempromotekan my blog yang cute ni..hikhik..yang kiri tau..yang kanan tu kenal kan??hehe



ni pic limited edition ni...beliau bersama En Khairul yang terchentaa...kah3..
( p/s : kakak,jgn marah! )




akhir kalam..hikhik..

tima kasih daun keladi..
kalo boleh promote la lagi..


ngeh3...



5 comments:

miss_eliana said...

wah..beznye ade org yg pomot..hehe

SheQeEN.. said...

uih.. ini kakak gue.. glemer u.. i like. ;p

Nadhirah~" said...

miss eliana..
hehe..
nmpknya btula..
hik3..

sheqeen..
haha..
aah bg glamer ckit..keh3

MiszMaryaNe said...

wah,wah,
tengs ira, bangga ni entry ekslusif ag,
nsb bek x kmbg idung jek, hehe
ckin msti brbangga nih sbb akak die fofular,
iraa, malu la ltk gmbar limited edition tu, hehe
pape pn, tengs banyak2 yek, ^___^

Nadhirah~" said...

MiszMaryane..
hehe..
welcome2..hehe..
tau xpe..
mmg eksklusif..hehe..
hahaha..
ala kak..
namo la malu2..
sweet ape..
mcm pinang di belah 8..
hihi..
welcome2!!

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails