.Awesome Blogger.

Monday, November 30, 2009

. Contest Si Manja Berkaca Mata .



hello2 all...hehe..

ni me nk wakilkan my maksu @ ibu kepada contestant si manja berkaca mata ni..hihi..

ada cpe2 nak join??meh klik kat sini



syarat2 penyertaan :

  • Buat satu entry pasal contest ni dengan title Contest Si Manja Berkaca Mata dan jangan lupa linkkan entry ini dalam post anda. ( done )
  • Upload gambar si manja anda yang berusia 1 hari hingga 4 tahun dengan aksi berkaca mata. Hanya sekeping gambar untuk seorang peserta diterima kay... jadi silalah pilih gambar anak anda yang anda rasakan terbaik. ( done )
  • Nyatakan nama dan umur si manja anda. ( done )
  • Jangan lupa letakkan banner contest ini di entry dan side bar blog anda. ( done )
  • Tinggalkan komen anda di sini dengan link entry blog anda. ( done )
  • Contest ini akan dinilai oleh Mr Hubby aka Abu Mishkah.
  • Keputusan adalah muktamad dan akan diumumkan pada 20 Disember 2009.




Si manja ini bernama Nur Amirah Bt Baharim

Berumur 3 tahun

Suka menyanyi n menari..hekhek..* tambahan je..:P


**** hopefully my cousin will be winner of this contest..aminn..




5 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.hahaha comel!
.gudluck~~

Nadhirah~" said...

sis intan : chacha pon comel gak..hehe!gudluck 2!

.millalara. said...

aloh3.. tomel2.. mahu join juga lahh :)

Nadhirah~" said...

millalara : join2..hehe

ummumishkah said...

OK.. dah review and GOOD LUCK!

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails