.Awesome Blogger.

Monday, November 30, 2009

. Cuti2 Melaka .



salam all..

dah lama rasanya blog ni x berupdate..

sowii semua..

rasa macam malas plak..

asyik on9 kat fb je..huhu..

sesape yg ada fb tu add2 la k!!

^__^

aritu lepas abis final exam , me berjalan2 kat melaka..

padahal dah blajar kat melaka ni dlm 5tahun da..( 2 thn kat tec, 3thn kat ipg )..

tapi xberjalan2 pon..haha..

sebeb me suka blk umah..hehe..

so aritu we all jalan2 sambil holiday la kat melaka..bkn jalan2 cari mkn ek!!

2 ari..so dptlah singgah kat tmpt2 yang ptt dilawati kat melaka tu..

dapat gi eye on malaysia, kota a famosa n muzium2 kat area tu..stadhuys @ bangunan merah, kincir angin, kincir air..n area2 bandar hilir tu lah..then dpt ke taman mini malaysia kat ayer keroh n dapat naik melaka river cruise waktu malam..

seronokkk sangat2..rasa cam xnak blk tapi dah penat sangat..haha..

nak tengok gambar??jom2..


muzium kapal..


stadhuys..


ehehehe...


terserempak plak dengan kereta ketua menteri melaka..haha


tu kat blkg tu eye on malaysia, menara taming sari n muzium kapal..

gambar ada banyak lagi tp xyah la k..tengok yg mn perlu je..muahaha..

so jemputlah berjalan2 sambil bercuti di melaka..memang x rugi..:DD




2 comments:

aien~s corner said...

wah! dh lme xmai sana...

Nadhirah~" said...

aiens : hehe..meh la dtg mlaka..:DD

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails