.Awesome Blogger.

Thursday, July 8, 2010

. 2 minggu dah berlalu .



salam semua..

diam tak diam..

dah 2 minggu Ira ada kat Muar..

rasa macam sekejap je..

hehe..

aritu rasa macam lambat je kan..

tapi dah start bz la..

dengan lesson plan n bahan untuk mengajar semua..

tak sempat nak update blog n semua2 ni..

sorry k..

banyak benda da berlaku sepanjang Ira ada kat salah sebuah sekolah kebangsaan kat Muar ni...

latest.. student sekolah ni semalam kena langgar dengan kereta..

terkejut n tergamam gak lah sebab Ira n member je ada kat depan pagar masa tu..

cepat2 tengok student tu... nasib baik tak ada apa2.. cuma luka2 sikit..

hari ni macam tak nampak student tu..

maybe demam terkejut kot..

so Ira will update later k..

see ya!


2 comments:

naz said...

pergh kuat jgk budak tu :)

iRa~" said...

tau xpe..nsb baik xnangis..:)

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails