.Awesome Blogger.

Friday, July 23, 2010

. Betul tak ada masa nak berhibur .



salam semua!

maaf sangat2 sebab lama tak update..
Align Center
sangat busy..sangat ke?hee..tapi memang busy..

sampai tak ada masa nak berhibur..sungguh! bandar muar ni pon tak sempat jelajah lagi....huuu

nak tonton drama series korean dlm lappy ni yang baru disedut pon tak sempat!

hari2 buat lesson plan..sedih kan??

alhamdulillah dah minggu kelima..

ada 3 minggu lagi sebelum tamat practicum fasa 2 ni..

tak sabar nak habiskan prac sebab penat wat lesson plan , nak fikir aktiviti nak mengajar lagi..

TAPI!

tak sanggup n takda perasaan nak balik semula ke ______ :P

rasa macam dah jadi cikgu betul je..hee..

ayat yang penuh dengan keterujaan..:DD

lihat..

memang sunguh teruja sampai tersenyum lebar...ngeee..


2 comments:

naz said...

kesian saya pada kamu ececece

iRa~" said...

naz : hee..tau xpe..eceee..:P

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails