.Awesome Blogger.

Saturday, August 14, 2010

. hee.. ramadhan datang lagi .



hai2!!! akhirnya dapat juga menulis di my sweetie ni....

maaf sangat2 sebab lama sangat tak update...

buzy + malasss...huu...

lagipon korang mesti faham kalo tengah praktikal camne kan..=)

tapi memang rindu sangat nak blogwalking n baca blog korang..

tapi wat masa ni memang xsempat lagi..

eh2...

buat yang sudi menjadi follower ira n jenguk blog ni even ira xjenguk korang..sangatlah dihargai!!!!

this is for all of youuuuuuu....


and also....


to my sweetieee!!

salam ramadhan buat semua...

ada masa ira update dengan story-mory ira k! stay tuneee!

p/s : selamat mendengar lagu fav ira wat masa ni ..hee..cpe suka lagu ni angkat kening..:P


4 comments:

eliana_adnand said...

patot laa lama menyepi..hee

selamat menyambut ramadhan dear!

iRa~" said...

aliana : hee..tu la psaii..same to u dear~

intanurulfateha said...

ira da prac?
kt ne

bile ntah nk date ngan sis neh ;(

iRa~" said...

sis intan :

aah da prac la sis..kali kedua da..hee
ira prac kat muar..kat parit bkr tgh..:)

aloo..tu la psainya...bila free?sis lm lg kat melaka ke?

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails