.Awesome Blogger.

Wednesday, October 27, 2010

. 10 SEBAB MENGAPA JARANG UPDATE .



salam semua..

Ira tak tahu la samada blog ini yang semakin membosankan ..

atau..

Ira yang sudah bosan dengan blog Ira sendiri..

sob3...



tapi antara sebab-sebab Ira dah jarang update blog adalah kerana :

1. I'm Buzyyyyy... keje makin manyakk ooo...

2. Penyakit Mmmmm iaitu MALAS!

3. Blogger yang seangkatan dengan Ira pon dah jarang update.. Y ea?? Ira starting berblog Jan 2009.. memang ramai yang dah jadi macam ira..

4. Blogger-blogger sudah dan semakin berbeza dari dulu..

5. Dulu, Ira dapat merasakan keikhlasan blogger tapi sekarang tidak..

6. I hate ' i follow u, so u must follow i '

7. Story utk share dengan kamu semua banyak tapi tak terluah..

8. Menyampah dengan blog sendiri.. waaaa ( sangat tak patut kan? )

9. Tak suka bila blogger 2 datang blog semata2 nak suruh kita ke blog dia utk traffic yang banyak..haishhh..

10. Tak ada jiwa dahh bila tengok dunia blogger ni semakin membosankan...huhu...


p/s : Ira nak kena cari dulu jiwa ira yang semakin hilang then barulah leh update blog macam dulu...Insya-Allah..


4 comments:

namaku azra.. said...

hoho..kite kawan jom..belog kite ikhlas..keh3

iRa~" said...

azra : hee...jom2..:P

namaku azra.. said...

thanks ya..hihi kalo rajen Ym me kat my belog okeh..

iRa~" said...

hee..welcome2...sy ada tinggal pesan kat ur shoutbox..:)

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails