.Awesome Blogger.

Friday, July 20, 2012

.Salam Ramadhan 2012.


Salam semua :)

Sihat? Maaf!!! lama sangat Ira menyepi kan..=.=...tak mahu janji boleh update blog ni lagi ke tidak..sebab takut janji tak ditepati..hikhik...Ira cuma nak ucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan yang penuh mulia ini kepada semua blogger yang beragama Islam..Semoga kita mendapat keberkatan dari bulan ini..mudah-mudahan..





Mari bersama-sama kita cuba sehabis baik untuk menambahkan pahala amalan kita dalam bulan yang penuh berkat ini..:))..Maaf yea kalau ada salah silap mahupun terkasar bahasa di alam maya ini..

Buat julung-julung kalinya ini merupakan tahun pertama Ira akan bersahur dan berbuka puasa semula di rumah sepanjang bulan Ramadhan..:)..7 tahun setengah yang lalu hanya balik pada hujung minggu sahaja..hehe...masih ada yang jadi anak dagang macam Ira dulu?Jangan sedih2 yea..:p

Psss : Selamat mula bersahur pada pagi esok :)




30 comments:

miss Fyqa said...

Selamat Berpuasa Ira :)

Rara Nasiha said...

Salam ramadhan dear. :)

Izara4eva™ said...

SℰℒAℳAT ℳℰNYAℳℬUT ℝAℳADHAℕ Aℒ- ℳUℬAℝAK ♥

azizah :) said...

Marilah kita berpuasa dengan ikhlas. Doa agar dapat kekalkan amalan baik sepanjang hayat ni.
Selamat meraikan ramadhan. Selamat bertarawih ira :)

the malay male said...

salam ramadhan

Boni Kacak said...

pergh.. da lama gila tak update .. sekarang baru muncul.. kenapa cik adik??

Picoz Shupalula. said...

selamat berpuasa. semoga ramadhan kali ini lebih bermakna dan memberi anda seribu satu barakah:)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

selamat berpuasa ira :)


bestla dah duduk rumah..dpt makan masakan emak selalu :)))

Chuu Muqhlis said...

salam ramadan ira.,

Cik TeN10 said...

Untung la ira dpt berpuasa dgn family.. Fatin sempat berpuasa 3,4 hari je dgn family tahun ni..cuti pn dh dekat2 nk raya.. Tp raya dpt sebulan setengah ! Hahahh tak sabar ni menghitung hari nk balik malaysia padahal final exam start selasa ni.. Huhu

Pape pn selamat berpuasa ira :) maaf ya kl ada silap dan salah :)

Leeya Hezlin said...

salam ramadhan adik comel..
aah..dulu pernah jdi cikgu tadika..
sekarang akak amik kos psikologi kanak-kanak & keluarga..

yup..tengah cuti sem sekarang ni..
2 yg heaven ja tu..hieeee..
xpa ira..akak pun jarang juga berblog.. :)

~SaL IjOu~ said...

ahah..busy ngn hal skola n hal2 lain..mmg x sempat nak berblog..boley je nak update tp x mo sbb x best kalo x sempat nak bw..jd hold dulu..InsyaAllah cuti hujung tahun nnt aktif balik~ ;)

Salam ramadhan buat Ira juga~ =)

ciK LyndaWawa said...

selamat berpuasa sis....

Nasuha said...

selamat menunaikan ibadah puasa :)

Nasuha said...

selamat menunaikan ibadah puasa :)

hassy chan said...

selamat mnymbut buln rmdhan hehehe...
jgn ponteng pose yeeee..

FarHANa aZwA said...

selamat berpuasa cik ira hehehe lama tak blogwalking sini....rinduuuu hehee

Pondok Usang said...

Salam Ramadhan dan selamat berpuasa cikgu... =)

Ujie said...

Salam Ramadhan buat ira..
Mmg berbezalah nmpaknya Ramadhan kali ni buat Ira ya. Mesti lebih happy!

ieda said...

selamat berpuasa ira dan salam perkenalan juga dari akk ..

mood berblog nie memang kadang2 tuu ikut musim .. akk je penyakit M tuu belum menyinggah ekke ;)

ieda said...

selamat berpuasa ira dan salam perkenalan juga dari akk ..

mood berblog nie memang kadang2 tuu ikut musim .. akk je penyakit M tuu belum menyinggah ekke ;)

ieda said...

selamat berpuasa ira dan salam perkenalan juga dari akk ..

mood berblog nie memang kadang2 tuu ikut musim .. akk je penyakit M tuu belum menyinggah ekke ;)

ct kektus said...

selamat berpuasa. puasa penuh tau tahun ni keh keh :D

ABU said...

Selamat berpuasa ira hari kedua pulak esok.. Cam sya anak merantau jauh drpd family.. Sedih mmg la sedih.. Huk huk..

L said...

selamat berpuasa ye akak..=) bila nk belnaje duit gaji? haha

jom baca sat..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/07/panjatkan-kesyukuran.html

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat menjalani ibadah puasa Ira..~

Puan Kutu said...

selamat berpuasa ira!

nuyui a.k.a miss YUI said...

salam ramadhan juga ya ira..

Aishah Jahirah said...

salam ramadhan al mubarak ira....slmt menjalani ibadah puasa.slh silap terasa ati akak minta maaf ye..;)

aReLaN said...

salam ramadhan cikgu ira!!!

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails