.Awesome Blogger.

Wednesday, October 24, 2012

Salam Aidiladha :)



Salam :)

Dah berkurun lama Ira tak update blog kan..rasa asyik ulang ayat ni aje..hehe so sorry! semenjak kerja dah tak ada masa sangat nak blogging ni...memang selalu blog dipinggirkan..macam lagu aku sekadar di pinggiran tu...sob sob sob

Sihat?Rindu sangat nak blogging n blogwalking tapi apakan daya...tak berkesempatan...=.=..rs mcm baru je cerita tentang kisah Hari Raya Aidiladha tahun lepas..rupanya dah setahun berlalu..uhuk uhuk..

Ira ada banyak sangat benda nak cerita tapi tak terluah dek akal nak mencoret kat sini haha boleh gitu?

Ira nak ambil mood blogging balik..slowly kalau Ira ada masa Ira update yea..sebelum tu, Ira nak ucapkan Selamat menyambut Hari Raya Aidiladha atau Hari Raya Korban untuk semua muslimin dan muslimat..semoga 'korban' anda kali ini diberkati oleh Allah S.W.T..Insya-Allah :)


Ira minta maaf kalau ada salah silap Ira sepanjang perkenalan kita di alam maya ni..Ira pon sentiasa maafkan apa jua salah n silap anda..lagi2 yang suka mengumpat Ira tu..ihihi.. *gurau je*

Salam Aidiladha dari Cikgu Ira :)

Psss : Tempat paling best dan sangat cantik utk photoshoot adalah Putrajaya..siapa setuju?ihik ihik..
Happy Birthday utk blogger LeaIsnawi! Sweet 24th! eh sama umur la hihi...Ira doakan semoga Lea panjang umur, dimurahkan rezeki dan cepat2 kahwin!heeee

papai! see you when i see youuu ;)

10 comments:

mama aini said...

salam aidil adha dr mama buat cikgu ira..bznya dia..cantikkan pemandangan kat putrajya tu.. :)

Lea Isnawi said...

heehe... tq ira

selamat hari raya kurban jugak :)

shaa bonitaa said...

selamat hari raya cikgu ira =)

shahrazali said...

salam aidiladha cikgu ira....

selain putrajaya, musajaya pun bleh tahan tmptnye...kt kota iskandar tu..hari2 ada jek org dtg amik gmbr..yg sllu gmbr wedding chinese la..

Izara4eva™ said...

selamat hari raya aidiladha kak :)

Chuu Muqhlis said...

moga terus maju jaye ;)

HeNRieTTa JoSe said...

Slmt hr rya ira....

tirahzairi said...

salam aidiladha...rindu ira...lama xmai sini...sehat ke?

Bulan Syurga Firdausi said...

hari tu tgk ase lame x de entry... haa doakan org kawen cikgu tu bile..

Puan Kutu said...

selamat hari raya juga buat ira.eh belum terlambat kan?hehe

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails