.Awesome Blogger.

Sunday, September 16, 2012

.Baby & Ira.


Salam :)

Selamat Hari Malaysia :)

Sihat semua?hee..terkejut tak Ira update blog..hukhuk...maaf lah Ira pon tak ada sebab kenapa Ira tak update blog...taklah sibuk sangat sebab hari2 masih online cuma dunia blogger macam tak dipedulikan sangat..haha..maaf..kemalasan melanda..:p


Ira dan baby boy..hehe..yang pasti bukan baby Ira lah sebab tak bernikah lagi kan macam mana pulak boleh dapat baby..ajaib kalau dapat..hukhuk..ni adik sepupu Ira paling bongsu (setakat ni :p), anak kepada paksu Ira...adik mak Ira yang paling bongsu..comel..baby ni lahir pada hari raya yang kedua haritu..:)

Teruja dapat pegang baby baru lahir sampai post kat blog haha sebab nanti ada kenangan di hari tua..hikhik..esok baby ni dah nak sebulan dah n dia nak datang rumah Ira!yippi..:p

Raya pon dah nak habis..hukhuk..Ira je tertinggal keretapi..:p..Ira nak minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki kalau ada salah silap dan terkasar bahasa sepanjang Ira menulis di blog ini dan mencoret komen di blog blogger yang lain..Maaf zahir batin yea...:))


Psss : Ira dapat semua kad raya yang blogger2 tertentu hantar..terima kasihhh banyak2 tapi Ira tak sempat balas..maaf sangat..tahun depan tunggu kad raya Ira yea :))

Berzaman sangat tak update sampai baru perasan follower dah 1k...Terima kasih yang sudi follow..:)..ada masa Ira blogwalking yea..

28 comments:

deq noor said...

lebih sebulan xupdate....

selamat hari raya & maaf zahir batin ira...

Puan Kutu said...

selamat hari raya ira.kemain lama taK UPDATE TETIBA KELUAR BABY BOY.HAHA

cweet pinky said...

mati2 ingatkan baby ira td , hehehe ~

shahrazali said...

selamat hari raya, maaf zahir dan batin....

comel nyer baby...... lama mghilang ye ckgu ira...

Iffah Afeefah said...

tggu baby akk je ni heee

azizah :) said...

seronok kan pegang baby..jijah hari2 pegang baby rasa heavennya..kalau la ada anak sendiri kan best..hehe

Ezad Skytech said...

terkejut baca tajuk entri..oh, mcm tu ceritanya...hee...lama tak update blog...biasala tu ira..kalau penyakit M tu melanda...mmg tak boleh buat apa la kan..hee~

Tihara said...

wahh tahniah ira dapat baby..kiki..
cousin ira ey..tomey :)

E'in said...

cikgu ira.. kemane menghilang.. sila rajin2 update blog lps nie..

Telor Power said...

lama menyepi ni

Bulan Syurga Firdausi said...

da update pun :) ooo da pegang baby adk sepupu die bile lg heee raye ke2 e..alhamdulillahhh....salam eidul fitr yg da habis smlm ngeee

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah dah 1002 follower masa rietta jengah sni....comelnye baby boy....

2nd raya? eeh....sama nga ngn rietta...ekekeke.....

Leeya Hezlin said...

lamanya menyepi eh?
hehehehe..
btw,baby tu comel ok.. :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe dah nak majuk sbb tak update2 ;p

MaYa MustWany said...

ira, mmg skrg musim blogger bz kut.hihi

adilah arshad said...

lame hilang :3 awww :* omeyyy baby boy tu :D

mama aini said...

assalam ira..tahniah dpt adik sepupu..comil spt tuan punya blog..

nabila azmi said...

comel ya amat=)

Phat said...

lama x update tau2 pegang baby eh

Aishah Jahirah said...

lamanya cikgu ira kita ni tak update blog...sampai akak xperasan bila ira update....kecik lagi baby tu..kalau akak msti xberani pegang ira...

Lea Isnawi said...

lea pun dh berzaman tak update blog
ni baru start aktif balik

hehehehe

Rtp Farra Arisha said...

i love the newborn cute babies! wish your uncle and aunt a big congrats! :)

CekbOlat-bOlat said...

rindu anda :)

Run Away said...

comel nyer baby...;d

nn lylyn said...

nnti baby sndri tau ^^

Wak Gelas™ said...

fofulernye ..

Qu azniza ;) said...

alolo tomeinya baby!

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails