.Awesome Blogger.

Saturday, May 22, 2010

. zaman addicted dulu2..hee .




mood : bosan baca buku..

heee..

novel..

siapa suka baca??

mesti gegurl yang lain pon suka kan..

dulu waktu zaman addicted ngan novel ni memang macam2 novel lah dibeli..

sampai 2-3 buah sekali..

pastu dok berangan..

pastu pimple naik..haha..

:P


himpunan novel yang ada kat my home..blkg tu pon penuh novel gak..


still ingat lagi..

start hobi ni masa form 2 kot..

novel pertama yang dibeli adalah bertajuk 'pergilah sepi'..penulis..xingat da..huhu..by alaf 21...

masa ni alaf 21 mmg sangat famous ngan terbitan novel yang mengasyikkan..

pastu terbitan apa tah..pengarang famous : ahadiat akasyah..

siapa ingat??

tapi mmg masa tu rasa syok habis..siap berangan kalo lah ada ditempat watak tu..hekhek..

bdk baru nak naik la katakan...wee~

dah lama tak beli novel baru..rasa mcm dah tertinggal banyak sangat je..

tapi ada gak dapat novel as a birthday present..

sekarang ni i like novel from Jemari Seni( JS ), Kaki Novel @ Prima..

tapi JS la paling suka..

habis exam ni nak bkampung jap kat kedai buku n cari novel2 JS..

xsabar rasanya!

sape tau novel2 baru??

share leh??

:)




4 comments:

Hafiz Ismi said...

saya pun suka membaca.. tapi Komik r.. =p

affizza said...

waaa, byknya novel dy. fza xske sgt. sm ada xabis baca ataupn lembab nak abiskn, mmg 2 je r akn trjadi bl di bg novel! haha

iRa~" said...

hehe..suka2 baca novel..:P

CiK FizA said...

Wahh. banyak nya novel ira. hee. nak nak semua boley? Hee. :DD
Cik Fiza pon suka baca novel gak. best kan? mmg rasa teringin nak ada dlm situasi watak2 dlm novel yg d baca 2 je hee.

**Nanti Cik Fiza nak hadiah besday novel dr Cik Ira tau! Heee~ ^^

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails