.Awesome Blogger.

Saturday, May 28, 2011

. Ending --> Not Bad .







Akhirnya..


Berkesempatan juga menonton cerita ni..


Walaupun banyak komen yang menyatakan tak best lah best la tapi for me, not bad..


Sekurang-kurangnya tahu apa ending dia kan..hee..


Ok apa sampai ke tua..anak-anak pon dah besar..


Lepas ni dah tak ada Nur Kasih dah..:P


Bagi Ira 3/5 *..


Rasanya kalau tak ada scene kat Jordan tu ( time keretapi berlanggar ), movie ni jadi biasa2 sahaja..


Tapi so far ok lah..not bad..tapi Ira tak nangis pon walaupun ada part yang macam menusuk kalbu..


Nasib baik tak bawa tisu..kui2


Ira tengok malam tadi..kul 9.30 pm..with my sis..


Masih ramai juga walaupun dah seminggu cerita ni ditayangkan..


Siapa yang nak tengok Kungfu Panda memang seelok2nya booking dulu la..hee..Pirates of Carribean pon sama..sebab sangat ramai orang yang beratur nak tengok cerita ni..


So selamat ke panggung..:P


P/S : Ira suka lagu ni

Sabhie Saddi feat Helena – Tanpamu


6 comments:

Wanie said...

ira, 3 je?hehe
xnak la tgk..kui3
p/s:ingat g tgk ngan pakwe..:P

Juliet_iRa~" said...

wanie ;
aah 3 je..haha
xbest sgt la wanie..:P
x feel kot..huuu..

p/s : mlm2 xleh tgk ngan bf..bahaya..huahaua

zOeY zAu YaH said...

katanya citer nih sedih tu yg x pi tgk..x leh la bab sdh2 nih haha..

Juliet_iRa~" said...

zoey ;
xsedih mn pon..huu..
yang pasti Ira xnangis..keh2..
xbest berbanding ngan drama..:P

Irma A.Wahid said...

alamak x sempat g nk tgok haaaaa

Juliet_iRa~" said...

irma ;
hee..g tgk oke!

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails