.Awesome Blogger.

Tuesday, May 29, 2012

.Rindu kah?.



Salam semua blogger :)

Sekian lama tak bersua muka akhirnya hari ini dapat juga Ira mencoretkan sesuatu..Ira rinduuu blogging..tapi banyak sangat kekangan yang terpaksa dihadapi menyebabkan Ira tak sempat nak blogging lalu meninggalkan blog kesayangan Ira terbiar hampir sebulan lamanya tanpa sebarang pesan...ampun! =.=

Sihat semua?Ira baik2 sahaja..alhamdulillah..nanti Ira senaraikan apa sebabnya Ira tak sempat blogging yea..heee..;p

Ehem2..salah satu sebabnya...Ira dah ada online shop sendiri..uhuk uhuk..;p

Tolong support Ira boleh?saya budak baru belajar..ngeee :)

Boleh add online shop Ira kat Facebook : JULIET'S SCARF.. ada tudung bawal 3 tone, tudung empat segi printed, selendang printed dan yang paling penting.. renda baby roses yang pernah Ira ceritakan di entry D.I.Y ni...sejak Ira publish entry tu..hampir 5-8 orang msg Ira kat Fb tanya kat mana Ira beli renda roses yang dijahit kat tudung tu..sekarang anda semua boleh dapatkannya dari Ira sahaja.. *promot..haha*

Baby roses vantage ;)

Tapi kan Ira sangat terharu..sebulan Ira tak update, tak blogwalking..masih ada blogger yang sudi menjenguk Ira..Ira dapat kesan berdasarkan 32 comment yang ditinggalkan pada entry-entry terakhir dalam blog Ira ni..terharu sangat...Ira ingatkan tak ada siapa yang menjenguk..siap ada yang marah lagi suruh Ira update..hukhuk...terima kasih semua..tak tahu nak cakap apa dan macam mana..memang Ira sangat terharu..sebab bila Ira tak update, Ira langsung tak buka blogger profile..jadi bila tengok je..wahhh..speechless :)

Insya-Allah Ira cuba update entry seperti dulu... rindu kat Ira tak?;p

Papai!


48 comments:

eLL said...

rindu la ira, kalau tidak boleh baca bebelan ira pergi cuti, makan dll. :P

Tukang Karut said...

selamat kembali menulis...

gadisBunga said...

heyy..tahniah sebab dah ada online shop! blogging can wait. :)

HeNRieTTa JoSe said...

rindu ira la...tertunggu tunggu update dari ira....wah dah der online shop...tahniah....

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hahaha miss u sweet gurl
biasalah dah keja mmg bz
nk update blog biler free jer la

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam..
Alhamdulillah..dah bukak biz sendiri ke?
nnti cma add..gud luck :)

Izzati Tatie said...

mestilah jenguk ira yang coomel nie.hehe

Leeya Hezlin said...

Saya sangat merindui anda

Raihana said...

noted.kalau saya nak beli nanti bagi discount tau!
=P

Asrul "iLham" Sany said...

sy pun sibuk gak ngak blogging... T_T br je update...

Iffah Afeefah said...

cuti gni br ley tgk akk nye blog

cmne skola?

LubLy said...

ala lebly pun bz gak yunk..mencikkk=.=

LubLy said...

ala lebly pun bz gak yunk..mencikkk=.=

Asrul "iLham" Sany said...

oh suka wata cupcake ek? ofkos ar nak hahhaa... sy bab2 makan pree ni on je manjang :D

~SaL IjOu~ said...

akak stop blogging hampir 3 bulan..tp sgt terharu kan bila teman2 blogger masih setia dgn kita~ ^^

Bulan Syurga Firdausi said...

da agak da..cikgu ni mesti bz heee

miss Fyqa said...

rindu giler kot. hehe..

cuti skolah..leh update belog ye cikgu.. :D

Cikpuan rara said...

hehehehe lepas ni hapdet bebanyak k.

Boni JLL3 said...

tau pun.. dia langsung tak pikirkan perasaan kt yang selalu rindukan dia.hahaha

Papa Mifz said...

wah diam2 berisi nih...:)

CiK FizA said...

rinduuuuu sgt kat kak ira ! bila terjah je msti en3 lama. berkurun pulak tuh. Huu. >.<

Yeayyy ! pasnie selalu lah update ek akak ! Ngee :DD

wahh. dh ada onlineshop sndri. nak like lah. Hee ^___*. Congrats akak ! ^^

azizah :) said...

wah.. makin maju setapak la ira! gudjob dear!

aRa ❤ aFiq™ said...

kak ira pomote kedai on9 dia.. hehe

msty la rindu.. da lama tgk kt bloglist xnaik2 nama blog ni.. arini dok atas :D

khaifaiz said...

dah x sibuk kerrrr

FEDO said...

Welcome back ira. He2

Ujie said...

tertanya-tanya gak..sibuk sgt ke ira ni. ni kan dah cuti sekolah..

*semoga berjaya dlm biz online. akak pun ada..almari baju aisyah.

Ihsan Arifin said...

bile dah jadi cikgu ni memang busy sikit kan kak :)

ehem semoga maju bisnis tu hehe

Tihara said...

Tahniah ira dah ada blogshop, keep it up blogging ira.. :)

wan nurul hezrina said...

off courselah rindu kat cikgu genit nie=)waah dan buek bisness.akakpun skang onn bussnss gak..akk support kay=)

Nini D.. said...

selamat kembali berblog... :)

Asmara said...

rindu dgn coretan sensei. hehe.. moga dipermudahkan segalanya ye Ira. Good luck! ;D

Rtp Farra Arisha said...

welcome back, dear sis. i miss you so much, honey bunny sweety! okay nantinya arisha akan add Facebook niaga itu. :) keep on blogging...

Elysa Sofia said...

Tu yg best pasal blogging..bile org komen n suruh update,mesti rasa terharu sgt!! :)

Welcome back ! ;)

aReLaN said...

patutlah lama betul menyepi.huhu..dah ada shop sendiri.moga bisnes terus maju.

Mizz ErMa said...

of coz lah rindu..amboi cikgu ira nie, diam2 ubi berisi yer..hehehe free2 nnt nk p cuci mata lah kt juliet's scart..kalo ade yg berkenan nnt, bg diskaun tau..hehe

Teenager Housemaid said...

kak iraaaa!
long time no see!
teehee~

wah dah buat bisnes online..:D

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2.. ada bsnes sndri ni..

J.Syazwana said...

rajin cikgu ni. berbissness pulak die. hehehe. gud luck !

nur adilah said...

gile tak rindu kat sis-.-' penat cari awokk taww xP btw tahniah sebab dah berniaga sekarang^^' fighthing :)

O CIKTEDDY said...

RINDU SNGT! AWWW ^_^

Ryu on ahsfantasy24.com said...

tinggal kejap tak ape,
jangan pergi terus :)

Aishah Jahirah said...

tertanya2 jugak mana ira ni....hehee.bz dgn biz la ni ye...diam2 ubi berisi la ni...;p

cinta siswi said...

ecece.. cikgu buat part time.. akak xpela.. kreatif la jgk nk jahit2 nie.. siswi non hado la nk buat sume tuh..huuu

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

wah dah ada online shop..tahniah..ingatkan jual cis tat hihi..ok nnt akak jenguk yaa

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

wah dah ada online shop..tahniah..ingatkan jual cis tat hihi..ok nnt akak jenguk yaa

syazwani said...

hehhe.. i la salah sorg yg tnye mne beli roses tu ye? kihkihkih.. t kt order k.. sentiasa ada stok ke cmne ye?

anyway.. kalo ade sesape nk beli cheese tart or kulit tart shaja, boleh la jengah2 kat sini.. http://tartletto.blogspot.com/..
^__^

mama aini said...

selamat berblogging kembali.. :) ehem semua org sygkan ira kan..

Hanie Dew said...

bagi aku yang tak kreatif ni hanya rajin membeli. huhuhu..

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails