.Awesome Blogger.

Wednesday, November 28, 2012

.Wordless Wednesday #21.




Cer teka kat mana? :p

Psss : Siapa dah tgk kat instagram / facebook tak aci teka okay..hahaha


29 comments:

Ujie said...

Ala..tak tau la ira..

Mcm best je. :)

ct kektus said...

macam gelongsor. hoho

Iffah Afeefah said...

tatau

kat mne kak? cm sronok je

hassy chan said...

eh kt ne nih?? da mcm kt angkasa da.. heee

CekbOlat-bOlat said...

kat mana ni ? wahh bestt giloss

nabila azmi said...

waaaaa..dkt mane nih??is it gelongsor??hehe..menriknyeeee=)

deq noor said...

hahaha... ada pulak xacinye tu.. :D

azizah :) said...

waahhh menariknya... kat ner ni yang? macam best jer ni...

MisEyz BLurz said...

anda ditag sini http://miseyz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

adilah arshad said...

okay taktau -_____-

♥ sitifarhana ♥ said...

alamak..kat mane erk? nak tau nak tauuu..

Qu azniza ;) said...

ape ni.. tenet slow. gambar loading je

boni kacak said...

adeh...hari tu baru terbaca tentang gelongsor kat dalam mall ni, tapi terlupa pulak dah..hadoi...

cik mun said...

kat mane ni???
seronoknye..nak gi jgak..

cweet pinky said...

woho ! CP taw nih tapi tak ngt kat mane tp area selangor la , ala , bes nih , tinggi kowt ...

man said...

klcc..hehe

Aishah Jahirah said...

punya telek picture ni...adoi ira tak tahu la akak nak teka kat mana ni...heheh
p/s:bz sikit le ira,mood ke laut je nak ngadap blog.huhuu

chemay said...

eh macam best je.
katne niii?

tirahzairi said...

mcm penah tgk...seyes scary

Leeya Hezlin said...

tak tau kat mana tempat ni..
kat mana tu ira??

CiK FizA said...

ehh. macam papan gelungsor je. hahaha. mcm best je. kat mana nie kak ira? :DD

cinta siswi said...

so comeeell.. akak main gelongsor xajak siswi ye..huhu

mie said...

gelongsor dalam mall?
macam kat indonesia plak..
hehehehe

Rtp Farra Arisha said...

seems interesting! :p where's this located? i don't really know where the location is.

Zakaria's daughter said...

kat mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?
nak jugakkkk :/

Izara4eva™ said...

nak teka jugak.. hahaha

Run Away said...

macam best jew..;d

Puan Kutu said...

eh ira dh lama tak update..busy sgt ke?

Cikgu Ayu said...

Wah, nampak macam menarik !
:D

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails