.Awesome Blogger.

Sunday, March 3, 2013

.Cik Puan Juliet Ira :).


Salam, just short update from me :)

Im engaged! Alhamdulillah..

 *Antara momen yang memang ditunggu2 oleh semua wanita :)*
Engagement Theme : Turqoise Green + White
 Mini Dais : DIY dari langsir tingkap hihi
Date : 24 Februari 2013 ( setelah 4thn 7 bulan ;) )

En Tunang merupakan org yang paling sabar dengan Ira selain my parents..pernah merajuk dengan dia atas sebab yg kecil, dia hantar Big Apple donuts kat rumah, Ira tak nak keluar jumpa dia..lastly dia letak donuts tu atas bonet depan kereta Ira dalam porch kereta...setakat ni tak jumpa orang lain yg boleh layan Ira macam tu..Im so lucky to have him, *blessfull* :)

Jangan pelik eh kalau lepas ni Ira post tentang preparation bride to be hihi :p

Doakan ikatan pertunangan ini kekal hingga ke ikatan pernikahan dan Ira bahagia hingga ke syurga..amin.. TQ in advance for your wish heeee


29 comments:

eB said...

smoga berbahgia sellau :)

NinaAz said...

Tahniahhhhhhh. Hepi fot u ♥♥♥♥♥

masmurni said...

selamat bertunang...jaga diri elok2

masmurni said...

selamat bertunang...jaga diri elok2

masmurni said...

selamat bertunang...jaga diri elok2

shaa bonitaa said...

beautiful =)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah Ira..^^

HeNRieTTa JoSe said...

Tahniah Ira....moga bahagia ke akhir hayat...

nabila azmi said...

waaa.tahniah!!!>.im happy for u=)=)=)...

cikcimi said...

Congratz ira. Cimi doakan hubungan terus kekal sampai jinjang pelamin dan seterusnya ke akhir hayat. :)

Ibu Lala said...

Tahniah..

intanurulfateha said...

tahniah syg ! hepi for u ;)

Leeya Hezlin said...

congrats..nanti jgn lupa kirim kad ye..he3.. ;)

Tihara said...

tahniah..moga kekal bahagia selamanya :)

hassy chan said...

congrat hehehhe :)

Telor Power said...

Alhumdulillah.

tahniah ira

Ujie said...

Tahniah! semoga segalanya berjalan lancar ya Ira.

Tukang Karut said...

tahniah...

Amoooi said...

Kak Iraaaaaa, Tahniaaaaaah! Semoga bahagia dengan Romeo ek? Hihihi. Lama tak jenguk blog akak. Tuptap dah tunang. Eeee beshnye

FarHANa aZwA said...

tahniah! heheh

Ezad Skytech said...

tahniah ira..:D

tirahzairi said...

tahniah....kawin jmpt yer

Izara4eva™ said...

yeah2 akak nk kawen da..

miss Fyqa said...

Tahniah Ira.. semoga kekal ke jinjang pelamin dan selama nya ,Insyaallah :)

Ibu Lala said...

Nape lama senyap ni..

nabilah_2908 said...

Alhamdulillah..tahniah Ira... :)

mama said...

assalam dear..patutlah senyap je..dah jadi tunangan org rupanya..congrats dear..semuga berkekalan hingga kepelamin..comilnya ira dihari bahagia !!..

Bulan Syurga Firdausi said...

alhamdulillah.. mabruk..

Pengetua Speaker Sekolah said...

tahniah..lama x singgah sini..bertunang sudah dia..

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails