.Awesome Blogger.

Thursday, November 21, 2013

.Favourite Picture | My Solemnization.


As salam..dah sebulan lebih Ira memegang status isteri kepada suamiku yang tercinta heee baru dapat gambar dari OP iaitu Lens Creative Studio.. gambar semua cantikkk...recommended!heee..ni baru nak cari mood update blog jd Ira tepek antara gambar yang Ira sukaaaaa sgt masa nikah k..hee banyak lagi gambar tapi cukuplah yang ni sahaja Ira kongsikan di sini..maluuu ehehe :p

Hari Nikah | Solemnization Day 

28 September 2013

Tema : Dusty Pink / Pink Belacan

Rumahku syurgaku :)

Mini Pelamin by Red Ribbon Boutique

Ira n my mom :)

Hubby :)

Sesi membatalkan air sembahyang :)

Syahdu :)

Love it!

Outdoor depan rumah heee

wee suka tengok gambar nikah sendiri ahha rasa nak nikah lagi sekali dengan orang yang sama hihi.. ada masa Ira update lagi..ni pon curi masa sbb hubby overtime tak balik dari site lagi..k daaa~

10 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

Semua pown chnatek...dan rietta pling suka bunga tangan ira...unik....

nabila azmi said...

sgt sgt sgt cntik..hehehe..happy for u kak ira.

dhiera said...

akak pun suka tengok gambar kahwin sendiri. hihi
sorry taw xdapat dtg masa ira kawen

J.Syazwana said...

gambar last tu cantik sangat! huhuhu.

ira doakan kite jugak ye. semoga dipermudahkan :)

Leeya Hezlin said...

cantik2 gambar..
semoga berbahagia dunia akhirat ye.. :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah Ira..Selamat pengantin Baru..moga kekal bahagia till Jannah..gambar semua cantik2..

Bulan Syurga Firdausi said...

barakallah :) barakallah!

NinaAz said...

Cantiknya bunga tangan tuuu. Btw. Barakallah buat kamu berdua. Hehee

nuyui a.k.a miss YUI said...

sgtlah cntik dear..

Ku Azniza said...

cantiknya .tahniahh ye

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails