.Awesome Blogger.

Monday, November 25, 2013

.Honeymoon.


As salam..:) cuti sekolah dah bermula hingga disember nanti jadi Ira dah ada lebih masa nak update blog!yeayy :p

Kenduri rumah Ira dan rumah hubby selang seminggu..jadi lepas je kenduri rumah hubby kami pon bertolak ke destinasi bulan madu kami di .......... :) cuba teka kat mana?hehe




Destinasi cinta kami ni popular dengan gerai2 sebegini iaitu Banana Pancake! haaa mesti dah ada yang tahu kan..hehe..jadi tak payah la nak berteka-teki lagi...kami sebenarnya berbulan madu di Krabi, Thailand :)








Bestt sebab tempat dan suasananya cantikk!nak cari halal food pon tak susah mana..recommended untuk yang nak ke sini..tak kira la single ke dah kawin ke dah lama kawin ke..hehe yang pasti best~!Ira rasa nak gi lagi pon iye haha..

Next entry details pakej dan hotel yang Ira tinggal kat sana selama 4 hari 3 malam..stay tuned!

Papai!

13 comments:

NinaAz said...

Bestkan krabiii. Weeee. Nina pun rasa nk g lagiiiiiii

Aishah Jahirah said...

syok dia pi krabi island,,,ramai ckp best...slmt bercuti ira...:)

Leeya Hezlin said...

alhamdulillah seronok tengok ira honeymoon ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk sgt lama yui tak mai sni..tahniah dear dah jadi isteri org =)

Sobri Yaacob said...

salam bstnya sis second berbulan madu..
dekat mana ni??
krabi or puket..yg pasti ni mcm kat tailand :)

Mizz ErMa said...

wah, bestnya..romantik betul tempat honeymoon ira..hihi

HeNRieTTa JoSe said...

teringin juga nak ke krabi....xsabar tunggu entry ira...beh buat rujukan...

nabila azmi said...

seronoknyeee

~SaL IjOu~ said...

tompang seronok sekali..~ ^^
smoga korang happy2 selalu,k~ =)

bak kata Ira, da jd isteri+anak+ menantu+adik+kakak+ibu satu hari nanti.. tanggungjawab makin berat..walo apappun yg bakal Ira hadapi,akak doakan Ira sentiasa kuat semangat..~ =)

keep in touch!~ ^^

Mya said...

bestnyaaa! :))

Ku Azniza said...

haiiiyooo............ ramai nya g kerabiii

Muhammad Syazwan Norhalik said...

tengok gambar 1st n 2nd macam kenal tempat ni, tengok gambar ke3 terus tau kat mana..hehe femes makcik tu..

Cik TeN10 said...

yes !! krabi is one of the places yg fatin target nak pergi !!! banyak betoi tempat nak pi melancong ntah bila xtahu nk g nye. hahah

untungla ada husband nak pi honeymoon. hahaha jeless ! :p

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails