.Awesome Blogger.

Tuesday, December 8, 2009

. Family Gathering .




salam dan hai2 semua..

entry ni dah basi la sebenarnyaa..

maaf lah yea..

tapi disebabkan nak memenuhi permintaan nadiya..hehee..terpaksa gak lah post entryni..hihi...eh2..bukan terpaksa...memang nak post..eheheh..nadiya..jangan marah naaa...

ini adalah gathering family sebelah mak...bertempat di kampung halamanku tercinta di melaka...

sebenarnya ianya berlaku pada hari raya aidiladha yang lalu..hehe..

semua ada di kampung kecuali my dad n family pak ngah..my dad terpaksa bekerja dan family pak ngah mempunyai hal yang lain..

sangat seronok dan menggembirakan sebab bukan senang satu family besar nak berkumpul..

masa hari raya aidilfitri hari tu pon tak semua balik ke kampung..

al-maklumlah kebanyakan pak long, pak ngah, pak lang dan pak teh ku sudah mempunyai menantu dan cucu mereka sendiri..jadinya mereka beraya di rumah masing-masing..

apa-apa pon memang sangat seronok dan besttt..lagipun ada BBQ sekali..sedappp..hehe..

jom kita tengok gambar model2 cilik dahulu yea..hehe



amira yang posing habis..haha


amira dan athirah..ehehe..


haaa BBQ time...


makan jangan tak makan..tapai pon ada..hehe


yummmy...


ni model sesat..muahahaha..

p/s : Nadiya..ok x??hehe..



12 comments:

^nad!ya^ said...

waahhhhh...seronokknye..gathering neh..hihi~mesti perasaan happy yg membuak2 kan dpt berkumpul satu family ramai2,..eheh~~

chumeynye...mia kan????eheh~~mule2 tgk spek kuning tu...igtkan btul2.....pas tgk ira pkai baru pasan yg dalam fotoscape...huhu~chumey sgt!!!!!~

ahahha...pic ira tu...mesti cover sbb free hair kan?hehe..bijak2....~

Nadhirah~" said...

nadiya : seronokkkkk sangat2..hahaha..btol2..mmg happy sgt..esoknya kita orang gi mandi laut plak..tp ira x mandi laa..haha..

aah mmg mia..dia mmg comey..tu baru pas potong rambut..hehe..haha..ira letak la nadiya..hihi..

haha..tau xpe..nk cover..ada ag gambar ira ngan diorang tp xleh cover sbb muka dekat sgt ngan muka diorang so tertutup..malas la nk letak..hihi..

^nad!ya^ said...

haah..baru pasan rambut mia dah pendek...ehhe~but..still cute...ehhe~~

o0o..xpe..tu pun dah dpaat tgk gmbar2 gathering neh...ehehe~lam kebun getah ke lokasi tu??ehhe~~

Nadhirah~" said...

nadiya : hehe..ira yg suh mia potong rambut..mula2 dia xnk..pastu dia nak plak..haha..ibu dia mgamuk habis ngan ira..muahaha...

sebelah umah nenek ira mmg kebun getah..tp bkn ktowang pnya..orang lain punya..kg ira mmg kg abis laa..sejuk je..hehe

Fiq said...

Tak ajak pun. Huh!!!=p

Nadhirah~" said...

fiq : haha..xckp nk ikot..hehehe

CuTe MuSLiMaH* said...

hahaha...nape ira suruh mia potong rambut??eheh~
ira..umor mia bape eyh??

Nadhirah~" said...

cute muslimah : aik ni nadiya gak ke??hehe..

ira saje je ckp ngan dia..potong rmbut cam ira..pastu dia ckp xnk..ira pon sj je menyakat ckp cantik smua..dia xnk gak..lm2 dia yg ckp ngan ibu dia..nk potong rmbut cam ira..haha..mgamuk ibu dia..keh2..

mia 3thn..2010 ni 4 tahun..

^nad!ya^ said...

delete la yg td....hahah

Nadhirah~" said...

nadiya : haha..xyah laa..bio je..keh2

^nad!ya^ said...

kehkeh~~ira..nk tnye smthng ni..eheh

Nadhirah~" said...

nadiya : tnye ape 2??huhuhu..

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails