.Awesome Blogger.

Tuesday, July 5, 2011

. Bersihkan mata je yang mampu... .




salam..

rasanya macam ramai blogger ( yang rapat2 ) mengalami sindrom kemalasan update blog...betul kan?? Ira pon tak terkecuali... T_______T

tambah-tambah lagi dengan kerja yang tak sudah-sudah..selagi tak habis belajar, rasanya semua kerja ni takkan siap kecuali lah ada pari-pari yang tolong siapkan..:)

tapi disebabkan sindrom kemalasan tu...apa pon tak nak buat....heee...

tapi tapi tapi..

ada satu benda yang Ira tak malas...ni juga terapi untuk hilangkan stress yea..:P

iaitu mencuci & membersihkan mata dengan baju-baju cantikkk!huuu...bila nak beli tak dapat kan...tengok pon jadilah...huuu...korang nak bersihkan mata macam Ira juga??




cantik tak???macam suka pulak dress macam ni..tapi masalahnya nak pergi mana??heee...

korang kalau pakai macam ni pergi mana ek???huuu..


psss : nak gi mandi lepas tu nak seru semangat rajin datang......T_____T
ehem2 ke penang....betul ke nak keje kat sana???ehmm...tak apalah..demi kebaikan dia jugaa..



16 comments:

cikja said...

ehem2 pegi perhimpunan x sabtu ni? heheh

Wanie said...

raya ni beli la satu ira..hehe
yang warne pink cun..:)

Juliet_iRa~" said...

jaa ;

hahaha..
jom2 gi nak??:P
pkai baju kuning k..
muahahahah

Juliet_iRa~" said...

wanie ;

hahaa...
nk pakai ms bila?
ms gi raya umah orang ke?
keh2..


psss : warna pink mmg cantik kan?:P

cikja said...

hehe, eh xnak la pegi. nnati kena tangkap tau. kan HOT PULAK. hehehhe.
ko nnti mintak baju kuning nge encik ehem2 ea. hihihi

Juliet_iRa~" said...

jaa ;

hahaha..bkn ko yg semangat nak gi?
kata bajet hot kan?
muahaaha..:P
nak ke??
nt aku mintakkan..
kih2

khairunnisa ♥ said...

Assalamualaikum,
ira.. aah. kemalasan nak update blog lately. and jadual penuh. nisa pun suka tengok online shopping :) sambil sambil tu tau pa fesyen yang remaja suka pakai sekarang ni. bab dress, nisa down la.. sebab tak pandai suai padankan.

take care ira :)

sitinuraffizza said...

ehem2 gi penang? keja? bestnya! gi la ikt. kan xpnh g. hihi

Juliet_iRa~" said...

nisa ;

waalaikumussalam..
tu la ira tgk nisa pon xupdate kan..busy yea??
wah yeke..hee..tengok cuci mata je la ek...nak beli smua tu nafsu semata2..hehehe..:P
yeke..tp nice kan dress tu??????
tp ira xda function pon kalau beli jadikan cuci mata je la..hee

take care u too..:D

Juliet_iRa~" said...

fiza ;

yap ehem2 gi penang sbb ada interview kerja..td...pastu dah dpt n kena msk kerja isnin dpn..awal kan??then dia rs mcm xnk terima plak sbb nak cari umah lagi, nak bw transport lagi..terlalu singkat msnya..pastu ayah dia pon mcm xbg dia kerja penang..ira pon xtau la dia..

penang best sbb mknan ke?hee..ira last g penang ms skola rendah kot..lama gile..!:P..teringin nak g toy museum ngan bkt bendera...huuu..

pss : ira mn blh ikut...kuliah berderet...kerja menimbun2..:P

cikja said...

heheh . aku xbajek hot la tapi hottiest la. hehhe . xtahu la nk ckap hot yang mcmane . hehhe .. eh, bayangkan kalu ko nge ikmal dating pastu pakai baju kuning@bersih same3.confirm polis datang amek bawak g ISA. hehehe

Juliet_iRa~" said...

jaa ;

uwekkkkkk2...
muntah hijau aku baca...:P
kui kui kui kui...
cantik pe warna kuning..
warna diraja gtu..huhuhuhu...
tak leh pkai sekarang sbb bersih tu je...
lepas2 ni bole sj..
kalo xleh...cpe yg bersanding pkai songket warna kuning kena msk ISA la..hukhukhuk

sitinuraffizza said...

haaa, btul3! ms fza g 2 thn lps, dy tgh bt promotion. tp cik abg xmo g pun. huhu. kl x, dh g dh. best. byk mainan!! hahaha
weekend xle ke? gi je redah. ;P
owh, xtrima ea? ingt kan trima. skali skala keje jauh pe slhnya. hihi

Juliet_iRa~" said...

fizza ;

tu la..ira tgk org g sn mcm best je...hehehe....
kt sn mkn ape best??heee

weekend nk blk rumah..hahaha...rumah lg penting dr iqmal..muahahaha..:P

tah dia..ira pon mls nak amik tau.suka ti dia la dia y nak keje..hee...ckp byk2 nt dia kata ira bebel kat dia..huuu

✿ cikcimi said...

heee. cantek! tp sama mcm ira, bole cuci mate je. T_T

Juliet_iRa~" said...

cimi ;

heee..cantik kan?
cuci mt je mampu..huu..
cimi xabis blaja lagi ke?

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails