.Awesome Blogger.

Tuesday, July 30, 2013

.Iftar di Halia,SDCC.


Reminder : Entry ini mengandungi gambar makanan tau..sorry :)

As salam..last week kot ira iftar di sini..act ada reunion iftar TIKL (sekolah teknik) tunang Ira kat restoran Halia,Sime Darby Convention Centre area Bukit Damansara ni..dia bw ira jd dptlah iftar kat sini hee kalo sendiri nak pergi memang tak la heee tak silap ms organizer y book ni dpt early bird promo so murah sikit..rate sbnr iftar dlm 90++ kot..haritu rsnya ada promo kat groupon utk iftar kat sini dpt 65+ per pax..lg murah dr y En Tunang byr heee


Makanan sgt banyak..ada nasi arab so ada kambing bakar tu..ada tandoori,nasi campur,sata,ikan bakar,sate,ada 1 stall japannese food n banyak lg stall dia..desert pon best..ada aiskrim goreng lagi hee air pon banyak choice gak ada sejuk ada panas pastu ada air tembikai fresh hee..berbaloi la mkn..yang xberbaloi perut Ira tank kecil heee surau pon ada n selesa..so ira bg 8.5*/10*..parking sng cm jalan jauh sikit utk amik mknn dlm dewan y tertutup tu..so far best la ;)




Kalau ada yg teringin nak iftar kat tempat best sikit rasa kat sini recommended!heee

Salam ramadhan ^^

15 comments:

azizah :) said...

amboi tengok makanan..semuanya sedap2.. seronoknya dapat iftar kat luar..hee

Ujie said...

Ni kalau akak yg pegi pun mmg tak berbaloi, tank kecik. Makan sikit dah kenyang. Lain la kalau boleh tapau kan..sbb pastu cpt lapar smula.

aReLaN said...

nampak cam best tapi jauh la plak nak menapak sampai ke SDCC tu.hmmm

nuyui a.k.a miss YUI said...

meriah makannnaya..berbaloi dgn hrga.

Cik TeN10 said...

ahaa besa la pmpuan. tank kecik kan. nak2 time berbuka plak. kalau sumbat banyak2 mahu termuntah plak nanti kan.

lately mmg busy. mggu ni mggu last utk sem ni. jumaat ni ada exam ada presentation. abes je ari jumaat tu dah rsa merdeka rsa nk melompat2 smpai ke langit! hahahaha

HeNRieTTa JoSe said...

yummyyyyy...byknye menu...

Tukang Karut said...

ermmm... nyum nyum...

Hanie Dew said...

bole overeating ni.. hohohoho..

last time aku pegi kat restoran warisan kat dataran merdeka tu agal mahal jugak RM68. makanan so so je.

well. maybe brand name dr Pak Engku yang masak kot.

hai ira.. xpe.. ko isi je..mgkin sempt lagi.ptg ni baru masuk peti pos.. send alamat cepat..

Leeya Hezlin said...

amboiii..
seronoknya la banyak makanan.. :)

Miss Volvo said...

harghhhhhhhhhhhhhhhhhhh sedapnyeeee!!! menci ah cmni!!

boni kacak said...

hehehe.. makanan melimpah ruah.. dasyat betul...

Muhammad Syazwan Norhalik said...

penuh dengan manissss

Ara Afiq said...

gemuk x kak bbuka kt sini ritu ? hehehe

Asrul "iLham" Sany said...

i seee fooodddd hehehe

p/s : lama gak awak tak melawat ye blog sy hehhehee

Chuu Muqhlis said...

time2 ramadhan ni mmg byk buat gathering n reunion dgn kawan2 lama. mngeratkan silaturrahim katanye :)
slamat mnymbut kdtgn syawal sis^^

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails