.Awesome Blogger.

Saturday, January 24, 2009

..Pengakap...



isnin - 20 jan 2009

ktowang ada unit beruniform pengakap kul 4 smpai 6 act..tp 515 gtu lecturer da bg lepas...hehe...

biasa la kena pndai bodek dpt la lps awl..hihi..

then ms pjumpaan tu ktowang ada blaja psl lagu pengakap kanak-kanak...

tajuk dia " di sini senang "

ni lirik dia...

" di sini senang "
" di sana senang "
" di mana2 hatiku senang "
" di sini senang "
" di sana senang "
" di mana2 hatiku senang "

then ktowang pon nyanyi la dgn pnuh smangat ms awl2 tu..

pastu msk plak psl organisasi pengakap dunia..

dok salin2 pastu da kul 5...

sblm lcturer lpaskan ktowang..

kena ag skali nyanyi lagu tu pastu ada 1 lagu yg lain...

lirik dia xigt...( len kali br letak ea...hihi )

ktowang pon nyanyi2 n lcturer tu pon nyanyi gak skali...

tp yg plg xtahan tu smbil nyanyi lcturer tu bley menari2 dpn ktowang..

lcturer tu plak bujang n single lagi..llaki...=p

hahaha...aku gelak mcm nak pecah perut sbb sgt lawak...

klakar plak tgk lcturer gtu..
mcm la ktowang ni budak2...hehe..

besala mcm2 owg ada kan....

tp respect la sbb dia slumber gle je...hihi...pastu dia kata suara sdp x sdp xpnting...

yg pnting nyanyi dgn happy...kiki...=p

until we meet again...^_^

2 comments:

MiszMaryaNe said...

hehe,
sonokkan pangakap asik nyanyi jek,
akk pun gerko pengakap gak,
kuikuikui..

NaDhiRaH~" said...

tau xpe..
sonok mmg sonok..
tp lect dia la xtahan..
hehe

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails