.Awesome Blogger.

Saturday, January 31, 2009

. Kena Tag dr Qeema!!huhu..+_+ .


ni jwpn jujur ni...hukhuk...tiada kena mengena dgn yg hidup mahupun yg sudah tiada...hukhuk...

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu???

family , my love , study , duit , hp , laptop , bestfwen

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri??

ink printer , pmbalut warna ijau utk buku log pengakap , cellofan tape , pembalut plastik yg jernih tu...huhu..baru beli kul 9 td...

3. Dimanakah tempat impian perkahwinan kamu??

impian???kat umah sndri je kot sbb my mom ckp kalo wat kat umah meriah than hotel atau dewan...hekhek...=P

4. Berapa lama hubungan kamu berkekalan?

da 7bulan...insyaAllah bulan jun nti anniversary kami yg setahun!!!=)

5. Adakah anda sedang dilamun cinta??

erm...hekhek...nampaknya begitula...+_+

6. Dimanakah restoran terakhir kamu makan malam??

mkn mlm???sy jrg mkn mlm di luar...sbb jrg kuar mlm...waaaa..

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli

novel ungu karmila by ramlee awang murshed ngan buku utk sem ni..tajuk xigt la..sbb smua subject da kena beli....hukhuk...

8. Apakah nama penuh kamu?

Nor Nadhirah Binti Mohd Sarifuddin

9. Kamu lebih senang dengan ayah atau mak??

mak...hehe...tp sayang ayah juga!!!

10. Namakan seseorang yang ingin kamu jumpa dalam hidup kamu buat pertamakalinya??

cpe ek...xleh pk lagi...hukhuk...

11. Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu.

Nurul Nadia Ab Rahaman

Norhaslinda Abd Razak

Marizuana Mat Daud

Rozaibaah Che Amat

( bestfwen yg dok kat puchong sbb kami skolah sm2 )

Mariam Zainon Mohd Adenan

( ni kakak yg sgt baek..hikhik...dl sm2 blaja kat IPGM skg die da pindah IPGM lain..sedey..!!)

Fatin

Keyrie

( ni gang kat IPGM skang...)

Nora Asheera Mohd Nazif

( ni dormate kat tec BP dlu...skg ni mmg sll cntct ngan die )

12. Adakah kamu mencuci pakaian sendiri??

yap kalo kat ostel...kalo kat umah mesin bsuh yg tlg bsuh baju..hehe

13. Tempat yang paling seronok yang kamu mahu pergi?

tokyo japan n paris sbb nak gi disneyland!!hehe...

14. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu..

nama die Nur Raqeema..

die kwn baik kepada adik my love..haha...

die blaja kat poly shah alam..

amik mechanical engineering...fuyooo!!=p..

ktowang pnh jmpa wat ptama kalinye kat mid taun lps n dia sll dikenakan oleh sy,...ahaha...

15. 8 perkara yang amat saya gilai?

handphone

kasut

hand bag

baju

jeans

aksesori like gelang , rantai

novel!!

makanan!!

tudung mcm2 kaler..ni tlbih 1..haha..

16. Pelukan atau ciuman??

pelukan sbb bleh peluk lama2...hahahha...jgn pk bukan2 ea..hikhik

17. 8 perkataan yang sering diucapkan??

yeke??

xmooo!!

ye2 suke2..

gudnite...

luv u..

muah3..

nak3...

hahahha..

18. 8 buah buku yang paling baru di baca??

novel ungu karmila

novel andai itu takdirnya

novel bagaikan puteri

n buku Edu tp baru belek2 la...huhu

haa buku ilmu pengakap...hukhuk..

19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali??

terima kasih cinta by afgan

puspa by st12

tanpa by sixth sense

im yours by jason mraz

kasih kekasih by inteam

bila terasa rindu by dafi

lelaki ini by anuar zain

sampai syurga by faizal tahir

20. Mari men'TAG' 8 orang lain...

K.Mariam

linda

Nad

nak tag qeema blk dia da jwb..haha...

tu je la kot...


thx qeema krn tag akk....

len kali tag la agi..hehee...=p

until we meet again...^_^

3 comments:

nur raqeema said...
This comment has been removed by the author.
nur raqeema said...

not a big deal la sis
btw thnx psl buat tag tu
wah akk xberagak en
xyh la cite yg akk
knekan org mse kua
g mid last year~''

NaDhiRaH~" said...

hehe...sj je..=p

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails