.Awesome Blogger.

Sunday, August 23, 2009

. Cantiknya!(^_^) .



salam semua..

me sangat teruja n excited melihat koleksi telekung terbaru dari blog shopON9 ni..

nak tengok yang lain??

sila klik

kat blog shopON9 ni mmg cantik2 barang dia..

me baru try beli..tapi xdapat agi..

insyaAllah nt bile da dpt, me tunjuk k!

sangat cantik....suka sangat3!!!hehe..kalo wat hantaran cantik ni..huhu...siap ngan beg lagi..harga reasonable gak la..tp kalo beli kat luar mungkin bley diskaun agi..









mestilah me suka warna pink..hahaha...

ada sesiapa mahu hadiahkan??my birthday dah dekat ni..keh3..

p/s : Main2 je..hehe...tapi memang cantik..kan3...(+_+)


12 comments:

Anonymous said...

cntek ke?? xtw beza yg cntek ke x ae?? huhu.. cian..

eleh dia nk adiah 2 ckp je laa.. lg mau kata main2 je.. eleh.. bese je..

Nadhirah~" said...

anonymous?
eh nape ngan awk ni?
xpela..
terpulang nak kata ape..
smoga dilimpahi barakah oleh Nya..

farhana said...

wow sweet i nk jer telekung mcm ni :D

Nadhirah~" said...

farhana..
cntik n sweet rite..
hehe..
gi la tgk kat blog tu..
mcm2 kaler ada..
smua sweet2..hehe

aien~s corner said...

cntek2!!..hehe aien pun ske pink gak.. bunga dia simple tp cantek.. ngee

Nadhirah~" said...

aiens..
hehe..
alhamdulillah..
ada juga owg yg sm pendapat ngan sy..
cantik kan..hehe..
byk agi kaler..
nk tgk leh la gi kat lmn web tu..
cntik2 tau..=)

^nad!ya^ said...

ai ira....chantekknye....~~~
terpikat..ehhe..tp nadiya baru jekr beli telekung baru ni...eheh~b4 puase..beli kat ganu..ehhe..cntik...sulaman bungan dia pun pink..cume..bunga dia besar skit dr yg cam ira...~yg nadiya beli tu...dia cam de corak kotak2...b4 ni pun nadiya mmg penah beli..warne ungu..ehe...selesa pakai..sejuk~

um..ira..nnti lau dah dapt yg ira nye tu..jg lupe publish tau..

Nadhirah~" said...

nadiya..
hehe..
tp ira xbeli telekung..
ira beli tudung je..
telekung ni cam mahal ckit..huhu
rm 65..ira nak try cari kat luar dlu..
tp mmg cantik kan..ira suka sgt..
hehehe..yeke??
nadiya beli kat ganu bape??

^nad!ya^ said...

o0..ye ke..hehe..~
nadiya beli rm39.90...~dia xdela dpt beg cam yg ira tunjuk tu...
nnti nadiya try capture n publish kat blog k..tu pun lau leh upload .hehhe..mklumla..tenet kureng skit..~.
tp nadiya mmg suke pakai..yg kat bahgian atas kepala tu pun de sulam...tp x crowded..dats y i like it..eheh

Nadhirah~" said...

nadiya..
yeke??
murahnyaaa!!
nak gak!!hhaaa...
nadiya publish la..
ira nak tgk..
kalo berkenan, ira nk minta tlg nadiya belikan..huhu..boleh ke??
kat shop0n9 tu mahal la..
ira rs bley dpt agi murah..huhu

^nad!ya^ said...

ok2...nadiya baru cpture gambarnye...nadiya baru nak try upload...hehe..
lau leh nnti...ira try la tgk...kot2 berkenan...tp dia xde pun beg camtu..

Nadhirah~" said...

nadiya..
ha ok2..
nt nadiya try upload k!!
ala beg tu xda pon xpe..
huhu...
kre ok la harga dia tu..
kalo ada beg mhl sgt...huhu

. Follow on FB .

. Our Story .

Daisypath Next Aniversary Ticker
Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails